CURAÇAO – De cabaratiers Tijl Beckand en Ruben van der Meer staan volgende week in Landhuis Brakkeput Mei Mei met hun humoristische theatershow. Met De Grote Improvisatieshow zullen zij het einde van het jaar spetterend afsluiten.

Beckand en Van der Meer zijn bekend van het Nederlandse tv-programma De Lama’s. Dit programma vormt de basis van De Grote Improvisatieshow.

Gastspelers
Afgelopen zomer toerden het duo al in Nederland langs uitverkochte theaters. Vanwege het grote succes gaat de show verder in 2012. Tijdens de show zijn er altijd minimaal twee gastspeler aanwezig. Voor de shows op Curaçao komen de cabaretiers Horace Cohen, Danny Gordijn en Wilko Terwijn mee. Deze drie cabaretiers zullen samen met Beckand en Van der Meer de kunst van het improviseren laten zien.

Entree
Kaarten voor deze show, die volgende week woensdag en donderdag vanaf 20.30 uur plaatsvinden in het openluchttheater van Landhuis Brakkeput Mei Mei, zijn voor 65 gulden verkrijgbaar bij Albert Heijn, Bruna, Mensings Caminada en Wereldstage. Meer informatie kan worden opgevraagd bij Iris de Haan op nummer 5297696 of via e-mailadres iris@brakkeputmeimei.com. Wil je gratis naar De grote Improvisatieshow? Doe mee aan de kerst fotowedstijd van Versgeperst.com.

www.versgeperst.com