CURAÇAO – De kleintjes van de St. Antoniussschool aan de Seru Fortunaweg kregen vandaag een prachtige kerstviering in het World Trade Center. Ze werden met bussen opgehaald en het feest barstte rond 13.00 uur los. Het programma zorgde ervoor dat de kindjes zich geen moment verveelden.
De middag was gevuld met zang en dans, religie, optredens en samen aan tafel voor een diner. Fatum organiseerde de kerstviering en trad ook op met een bandje bestaande uit verschillende medewerkers van het bedrijf. Al met al werd er voor gezorgd dat deze kinderen een geweldige kerstviering hadden.

2 reacties op “Kerstviering voor kleintjes”

  1. Ach @Fred Jansen; wat ben je weer lekker positief op deze morgen. Wat denk je nu; “alle huizen op de weg naar de St. Antoniussschool zijn bemand met kinderen van Seru Fortuna?” Er komen ook kinderen uit Kura Piedra en Sta Maria ect naar die school. En ja alles staat er nog hoor, ik heb vanochtend alles gecontroleerd met een voltallig eskadron aan MP’s en Mariniers. De kinderen hebben zelfs alles schoon gemaakt.
    Lekker positief van jou hoor. Wat dacht je “mooi kerstfeest in het Vespius College in Venserpolder. Alle kinderen uit de Bijlmer waren uitgenodigd. (merendeel van goede huize) ze missen nu wel het halve meubilair en de computer ruimte is leeg”. Was gezellig daar hoor.

    Zo kan het ook. Maar hier was het opper gezellig met alle Kids, niets ontbrak en zelfs bij de school terug was alles ordelijk geregeld zonder gescheld of wat dan ook.

    De St. Antoniussschool krijgt van mij een PLUIM.

    PS: mijn 2 kleinkinderen zitten ook daar op school en ik woon NIET in Seru Fortuna. Daarnaast scheer je de goede over de slechte met 1 kam.

  2. Ik ken Seru Fortuna alleen als het voorportaal van Bon Futuro, en zie dan ook het nut niet in van dit soort activiteiten. Het zou me verbazen als de inventaris van het WTC nog compleet is na deze kerstviering, want de wijk Seru Fortuna blinkt niet uit in het onderscheid van mijn en dijn.