• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Hensley Koeiman van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn heeft donderdag elf vrijwilligers in het zonnetje gezet. Dit gebeurde tijdens een sociale bijeenkomst. Er was tevens muziek om het jaar feestelijk af te sluiten.

Volgens minister Koeiman hebben de vrijwilligers bijgedragen aan de sociale ontwikkeling en welzijn van mensen in onze gemeenschap. “Mensen die spiritueel denken en sociaal handelen, tonen solidariteit en verdienen daarvoor erkenning te ontvangen”, aldus minister Koeiman.

Certificaat
De groep vrijwilligers die aan het project “Preventie isolatie risicogroepen” werken hebben een certificaat ontvangen van de minister voor de erkenning van hun werk. Aan het project werken: Oscar Semerel, Gwendell Mercelina, Ieteke Witteveen, Leon Weeber, Mac Alberto, Soraida Garia-Martina, Cornellie Schoonhoven-Muntslag, Jeannette Juliet-Pablo, Hubert Rojer, Pader Amado Römer en Erwin Raphaela.

Commissie

Donderdagavond is er ook een commissie gevormd die alle data, informatie en documenten gaat inventariseren over vrijwilligerswerk die in het verleden is uitgevoerd. Ook heeft de commissie de taak gekregen om zich te gaan oriënteren hoe het vrijwilligerswerk in onze samenleving het best gestructureerd, georganiseerd en begeleid kan worden.

1 reactie op “Vrijwilligers in het zonnetje gezet”

  1. je bedoeld diezelfde vrijwilligers die mensen in nood trachten te helpen, een afspraak maken en vervolgens nooit meer iets van zich laten horen? terwijl er mensen zijn zonder goede huisvesting en andere zorgen die ook dolgraag een fijne kerst willen hebben?
    sorry, maar ik geloof pas als ik het zelf zie.