• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – McDonald’s heeft het resultaat van de McHappy Day bekend gemaakt met de overhandiging van een donatie van 39.383 gulden aan Ronald McDonald’s House Charities Foundation (RHMC). Iedereen kon dit goede doel steunen door een Big Mac of de bekende papieren handen ter waarde van een gulden te kopen.

Tijdens de McHappy Day kregen de verschillende restaurants van McDonald’s bezoek van bekende mensen, die hielpen om de gemeenschap te motiveren om mee te werken aan het goede doel.

Overtroffen
De programma’s van RMHC en Ronald Room zijn gericht op de kritieke behoeftes van kinderen. “Wij willen iedereen bedanken die hebben bijgedragen aan McHappy Day 2011. We zijn trots om te kunnen meedelen dat wij dit jaar het bedrag van 2010 hebben overtroffen”, aldus Marisol Vega, Directeur Communicatie van Arcos Dorados divisie Caribisch Gebied. “Deze contributie betekent veel voor RMHC.”

Kinderkamer
Ronald Room is een kamer gevestigd in de kinderafdeling van het St. Elizabeth ziekenhuis, speciaal voor kinderen die zijn opgenomen. De ruimte heeft speelgoed, computers met internet verbinding, televisies met Wii en andere spelletjes. Met steun van Arcos Dorados en het bedrag dat is ingezameld in de vorige edities van McHappy day, is de kamer ingericht om families en bezoekers dagelijks te kunnen ontvangen. Dit jaar is de donatie echter bestemd voor de belangrijke aanbouw voor de kinderafdeling van het St. Elizabeth ziekenhuis.

2 reacties op “McHappy day een groot succes”

  1. Obesitas voor een goede doel…

  2. jaja waar eem klein eiland groots in kan zijn geweldig !