• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Danser Robin Pors van Vengaboys is tijdens de opnames van een nieuwe videoclip op Curaçao, naar eigen zeggen ‘aangerand’ door een dolfijn. Pors zou lichte verwondingen hebben opgelopen, meldt boeker Jan-Dirk Vis aan NU.nl. Het lid van Vengaboys is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

“Hij maakt het verder prima, maar hij is wel erg geschrokken”, aldus Vis. “Dat schijnen ze vaker bij mensen te doen”, zegt de boeker over de aanval. De dancegroep vliegt vanavond alweer naar Denemarken, waar Vengaboys drie shows heeft staan dit weekend. Het kwartet bekend van hits als We’re Going To Ibiza! en Up & Down heeft net een tournee door Australië achter de rug.

Dolfijn
De dolfijn waar het over zou gaan is overigens niet afkomstig van de Dolphin Academy. De organisatie geeft aan dat zij Pors nooit hebben gezien of hebben ontvangen. En dat er ook geen clip van de muziekgroep is opgenomen bij de academy.

7 reacties op “Lid Vengaboys ‘aangerand’ door dolfijn”

 1. Eén van de bandleden heeft volgens mij wel gezwommen met dolfijnen, maar volgens de berichten vond hij dat heel erg leuk! Hij liep niet moeilijk of zo! De opnames van de clip zijn trouwens niet gemaakt bij DA, maar bij een strandtent!

 2. Met hits als; We like to Party, Boom Boom Boom Boom, Up & Down, Ho Ho Vengaboys, Kiss (When the sun don’t shine) & Skinnydippin, vraag je er natuurlijk wel een beetje zelf om!

 3. Gewoon glashard ontkennen sea aquarium. Dit was zeker ook niet bij jullie? http://www.dumpert.nl/mediabase/37770/94585a91/dol%3Cwbr/%3Efijn_pleegt_aanslag_op_cura_ao.html

 4. Hij zal nu denk ik iets anders danze. Meer met O benen denk ik.

 5. Dolfijnen zijn intelligente dieren en niet zo stom als vele mensen. Deze specifieke dolfijn wilde blijkbaar geen flikker in zijn zwemwater hebben en heeft hem er dus uitgegooid. Wordt hij nu beschuldigt van discrimininatie?

 6. Als ik dolfijn was en de hele dag dezelfde rondjes zou moeten zwemmen in gevangenschap, en af en toe mensen zou moeten vermaken, dan zou ik ook gefrustreerd raken en hoogstwaarschijnlijk ook van alles gaan doen.

 7. Niets verwonderlijk. Eens zullen er ergere ongelukken gebeuren.