• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De eerste versie van het Woodstock Curaçao festival werd gisteren goed bezocht. Het festival op Kokomo Beach verliep, geheel in stijl, erg vredig. De organisatoren waren zo onder de indruk van alle flower power, dat zij eraan denken om er volgend jaar een tweedaags evenement van te maken.

De vrede en muziek van Woodstock 1969 herleefde gisteren bij Vaersenbaai, al bleef het bij deze versie droog. Naast de muziek van vele coverbands, konden kinderen zich vermaken bij de Kids Corner en konden hippie-attributen gekocht worden bij de vlooienmarkt. ‘s Avonds ging het kampvuur aan en konden bezoekers een waterpijp roken bij de waterpijplounge van Little Souk.

Kleurrijk
Veel bezoekers hadden hun beste hippie outfit uit de kast getrokken. Het festival was gevuld met veel kleuren, bloemen en glitters waar jong en oud samen dansten op de muziek uit de jaren ’60 en ’70. Versgeperst.com was erbij en zette alle kleurrijke figuren op de foto:

6 reacties op “Woodstock herleeft op Kokomo Beach”

 1. Te gek man! Wauw! En dit jaar weer!

 2. door ziekte konden wij jammer genoeg niet aanwezig zijn. was dit ook maar in nederland.te zien. dit was tijdens onze vacantie op curacou

 3. Jochem,
  Bedoel je hier jezelf mee? Gefrustreerd misschien?

 4. @ Jochem Gerrits: Je was er duidelijk niet bij: Je hebt iets geweldigs gemist!

 5. Voor herhaling vatbaar!

 6. Het was een geweldige dag , de volgende x zijn wij er zeker weer bij ….