• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Miljonairs Fair is gisteravond in Amsterdam geopend, een ontmoetingsplaats voor luxe en exclusiviteit. Space expedition Curaçao exposeert op de fair één van de meest exclusieve producten van dit moment: een vlucht naar de ruimte vanaf Spaceport Curaçao.

Ons land wordt vanaf 2014 één van de eerste landen in de wereld die commerciële ruimtereizen gaat bieden via het project Space experience Curaçao. Op de fair staat dit exclusieve product tentoongesteld, een reis naar de ruimte in de SXC spaceship. Ruimtetoeristen krijgen tijdens de reis een adembenemend zicht op het Caribisch gebied. Een ticket naar het hoogepunt kost 95.000 dollar en duurt ongeveer een uur.

Foto: Peter Pasman

6 reacties op “Spacen op Miljonairs Fair”

 1. @La Stiwz, nee zo ver durfde zelfs hij niet te gaan, maar hij heeft wel een inaugureel ticket geritseld.

 2. Heeft Hakiemetje geen stoelgarabtie afgegeven?

 3. @edward 10% van de opbrengsten of 10% van de winst ? Die 10% van de opbrengsten zal de exploiteur wel willen betalen als het land Curaçao garant staat voor het op z’n minst quite draaien van deze hallucinatie.

 4. Wanneer de eigenaren 10% vd opbrengsten gaan investeren in sociale projecten dan zijn er snel geen hongerende kinderen meer.

 5. Misschien dat de leden van de regering ook een reis kunnen boeken…..een enkele reis wel te verstaan!!!

 6. Er lopen een stel broodmagere kinderen ‘s morgens naar school, gehavende kleding, geen schoenen en dan plotseling een hels kabaal. Vraagt het ene kind aan het andere, ta ki è kos ei ta ? antwoord het andere kind, mi ta kère èsei ta un hende rico ku ta bula bai luna.