• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Hiphoppende muizen met de nieuwste hip-hop moves, dansende sterren of juist voorbereidingen om te vertrekken naar het buitenland. Het Theater luna Blou staat deze week op zijn kop met ‘Muis is Back’ en stralende en gezellige musicals.

Remses Rafaela, of wel muisjemuis is nog niet klaar met zijn Ultimate Dance Battle op Curaçao. Na vorige week audities te hebben gehouden voor de workshops, vindt morgen om 17.00 tot 18.30 uur de workshop plaats voor de groepen in de leeftijd van acht tot twaalf jaar en dertien jaar en ouder. Op deze dag houden zij ook de generale repetitie van 19.00 tot 21.00 uur.

Trappelende muizen
Na alle voorbereidingen te hebben getroffen staan de muizen zaterdag en zondag klaar om de spetterende dansvoorstelling ‘Come & Show us what u got’ te geven onder begeleiding van Rafaela. De voorstellingen beginnen beide dagen om 16.00 uur in La Tentashon. Toegangskaartjes kosten in de voorverkoop 10 gulden en aan de deur 15 gulden. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij Theater Luna Blou.

Ga, maar kom terug!
Musical BRIA is het eerste samenwerkingsproject tussen jongeren—theaterwerkplaats La Tentashon en jeugdtheaterschool Drazans. BRIA, wat stralen betekent, heeft de ondertitel ‘bai bin bèk’ (ga, maar kom terug!). Hiermee wil de musical de dagelijkse maatschappelijke onderwerpen aansnijden van met name jongeren op Curaçao.

Onvoorspelbaar
Een groot deel van de Curaçaose jongeren vertrekt via de bursalen naar het buitenland om daar hun dromen waar te maken. Maar een groot deel van deze groep komt door deze ervaring erachter dat het leven onvoorspelbaar is vol interessante wendingen en verrassingen, net als de musical zelf. Zaterdag begint de voorstelling om 19.30 uur in La Tentashon, kaartjes kosten 15 gulden.

Rock and Roll
Shining Stars! is een dansvoorstelling met verschillende dansgroepen onder leiding van Suleika Lourens. Dit jaar is het thema Rock and Roll en brengt je terug naar de jaren 50 en 60. Wil je ook mee terug in de tijd? Kom dan zondag om 20.00 uur in Theater Luna Blou kijken naar Shining Stars! Kaartjes kosten voor volwassenen 25 gulden en voor kinderen tot vijftien jaar 15 gulden.

Oma is jarig
De verjaardag van oma komt er aan en broer, zus en schoonzus organiseren een groot feest voor haar. Oma woont in een verzorgingshuis maar komt speciaal voor haar verjaardag thuis. Broer weet dat mai (oma) niet van al teveel poespas houdt maar de zussen willen er toch een groot feest van maken. Broer wordt dan ook bij elk protest afgewimpeld.

Oma?
De band en gasten arriveren, de telefoon rinkelt constant maar de zussen hebben geen tijd om op te nemen. De zussen willen alles tot in de puntjes regelen en broer wordt de dupe hiervan en wordt van hot naar her gestuurd om dingen te kopen en klaar te zetten. Een vriendin wordt gevraagd om oma op te halen. Het feest is in volle gang maar waar blijft oma…? Volgende week donderdag en vrijdag kun je in de voorstelling ‘Ata! A lubida riba Mai’ zien of oma wel op het feest aankomt in Theater Luna Blou om 20.00 uur. Kaartjes voor de voorstelling kosten 27,50 gulden.

www.versgeperst.com