• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Sint is weer vertrokken richting Spanje en de kerstdagen staan voor de deur. Een tijd van warmte, familie, gezelligheid en cadeautjes. De kerstman vindt dat ieder kind een cadeautje verdient en om hem te helpen is Dolfijn FM gisteren gestart met de zesde editie van de actie ‘Ieder kind een kerstcadeau’.

De radiozender heeft deze actie in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat kinderen, die het minder goed hebben, met kerst een cadeautje ontvangen. De actie is gisteren van start gegaan en vandaag is het eerste cadeautje binnengekomen. Dolfijn FM doneert de cadeautjes aan verschillende stichtingen en zij delen de cadeautjes weer uit aan de kinderen. De telefoontjes van vele stichtingen stromen binnen met het verzoek om de gedoneerde cadeautjes te mogen ontvangen.

Met elkaar delen
In deze periode waarin iets met elkaar delen ook centraal staat, kunnen geïnteresseerden tot en met 22 december een jongen of meisje, tot de leeftijd van 18 jaar, blij maken. Cadeautjes kunnen tussen 06.00 en 19.00 uur afgegeven worden bij de studio van Dolfijn FM op Mambo Beach. Om ervoor te zorgen dat ieder kind een gelijkwaardig cadeautje krijgt, mag het blijmakerje tussen de 10 en 15 gulden kosten.

8 reacties op “Eerste cadeautje is binnen”

 1. Eigelijk zou je voor zo’n actie als dit in de zomer naar nederland (of ander buitenland) moeten gaan en dan een zooi kwalitatief goed speelgoed in de uitverkoop moeten inkopen. Volgens mij kun je dan meer kinderen blij maken met mooier speelgoed.
  Het idee dat iedereen zelf een kadoo komt brengen is leuk, maar toch, waargaat het om? 15,- is echt niks hoor (helaas). En dan krijgen ze ook nog allemaal hetzelfde, want volgens mij is hier maar 1 speelgoedwinkel op het eiland.

 2. Kun je tegenwoordig nog iets leuks vinden voor 15.-? Die kinderen hebben juist al van die goedkope troep. Waarom dat bedrag niet iets verhogen?

 3. JJ, het blijft een beetje mooi weer spelen van Dolfijn FM. De actie kost henzelf niets (alle cadeaus worden door het volk gemaakt) maar Dolfijn FM maakt mooie sier met alle kinderen een kerstcadeau van Dolfijn FM. Dat ze die vorig jaar hebben laten uitreiken door Gerrit Schotte geeft al aan dat bij Dolfijn FM de integriteitslat niet erg hoog ligt. En dat werd weer eens bevestigd vorige week toen hun dj Jochem Gerrits betrapt werd op corruptie bij het Nederlandse Buma Stemra.

 4. @Fred, laten we nou niet weer negatief gaan doen over zo’n leuke actie van Dolfijn FM. Typisch Nederlands om bij een positief bericht toch weer iets negatiefs te vinden.
  Gewoon allemaal wat inleveren bij Dolfijn FM en dan wordt het voor iedereen een mooie Kerst. Top gedaan van ze!

 5. @ikke
  https://www.versgeperst.com/lifestyle/79514/bijna-9000-pakjes.html

 6. Het heeft ons getriggered om ook mee te doen aan de actie. Dit weekend even shoppen voor die kids!

 7. Leuke actie!!! Hoeveel cadeautjes waren het ook al weer vorrig jaar? Ben benieuwd of ze daar nog overheen gaan, laten we het hopen voor de kinderen!

 8. Wellicht kan dj Jochem Gerrits die cadeautjes uitreiken, althans 66% ervan want 33% is zijn provisie, althans bij Buma Stemra.