• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het hippietijdperk beleefde in de zomer van 1969 een waar hoogtepunt. Tientallen bands en duizenden mensen verzamelden zich om drie dagen het Woodstock Festival bij te wonen. Zondag wordt er op Kokomo Beach een Curaçaos Woodstock georganiseerd en draait alles een dag om ‘peace and music’.

Vanaf zondag 12.00 uur waan je je bij Kokomo 40 jaar terug in de tijd: één groot feest van muziek, spel en saamhorigheid. Een vlooienmarkt, Kids Corner, waterpijplounge en verschillende bands zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt. Meer dan twintig artiesten zullen tot in de late uurtjes samenspelen, jammen en je terug in de tijd brengen met de hits van toen.

Bands en kaartjes
De artiesten die op het Curaçaose Woodstock zullen spelen zijn onder andere Third Rock, Ginger, Subculture, Jilly’z Band, Tamara Nivillac, Diverse Sauzen, Gino Coelho, Sleeves en Matthijs Spaltman. Kaartjes voor Woodstock kosten 45 gulden (voorverkoop) of 55 gulden (deur) en zijn te koop bij Miles Jazzcafé, Café The Old Dutch, Albert Heijn en Bruna. Wil je proberen een gratis kaartje te scoren? Doe dan mee aan de prijsvraag van Versgeperst.com.

3 reacties op “Vrede en muziek op Woodstock”

 1. Ja hoor, daar is weer… de onvermijdelijke Gino Coelho. Op iedere plek waar meer dan 3 mensen samenkomen laat hij zijn piano installeren om de rest van de dag de doorgang te blokkeren waardoor je voor de 23,667e keer verplicht bent om te luisteren naar Fur Elise.

  Dacht dat Gino het wel stervensdruk zou hebben met zijn december schnabbels, maar nee dit bejaardenfestival slaat hij niet over.

  Voor de bezoekers: link bij het begin van de weg naar Kokomos ligt het tehuis Betesda, waar u uw rollators kunt ophalen.

 2. Ach, wel ja, luide muziek. Dit is een natuurgebied, stelletje barbaren.

 3. Awesome !