• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Drieëntwintig jonge vrouwen zijn in de running voor de titel Miss Caraïbes Hibiscus, die vorig jaar is gewonnen door de Guyanese Tineffa Naisso. Deze vrouwen vertegenwoordigen het Caribisch gebied en Latijns-Amerika. Curaçao heeft als vertegenwoordiger Marvia Laurence.

De eenentwintigste editie van de schoonheidswedstrijd begon vorige week vrijdag met de aankomst van de kandidaten op St. Maarten, waar de wedstrijd plaatsvind. De highlight van deze wedstrijd is natuurlijk de uiteindelijke verkiezing, waar ze bekend maken wie van de vrouwen zich Miss Caraïbes Hibiscus mag noemen voor het opkomende jaar. Deze verkiezing vind vandaag plaats.

Marvia Laurence
Op dit moment is de vertegenwoordiger van Curaçao, Marvia Laurence,  bezig met afstuderen in Nederlands recht. In 2008 mocht zij zich de Carnival Koningin van Curaçao noemen. Tevens heeft ze al verschillende fotoshoots gehad op het eiland. Laurence had enkel een maand van voorbereiding gehad, voordat zij de titel Miss Caraïbes Hibiscus Curaçao won.

Druk programma
Miss Caraïbes Hibiscus had een vol en druk programma voor de kandidaten in petto. Zij hebben bijvoorbeeld bezoekjes gebracht aan de Butterfly farm, het St. Maarten Museum, verschillende recepties, de haven van St. Maarten en natuurlijk ook fotoshoots gehouden.  De Miss Caraïbes Hibiscus winnares zal de woordvoerder worden voor de Caribische eilanden, en ze zal promotionele tripjes maken naar het Caribisch gebied, Europa, Afrika en Amerika.  In het verleden waren Miss World, Miss Universe, Miss USA en topmodellen zoals Satia Oblett speciale gasten tijdens de verkiezing van Miss Caraïbes Hibiscus.

1 reactie op “Wie wordt Miss Caraïbes Hibiscus?”

  1. Hoeveel miss-verkiezingen zijn er eigenlijk per jaar?