• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Punda werd gisterenavond vrolijk verlicht door talloze kerstlichtjes en versieringen. Stichting Pasku Fiesta di Lus organiseerde een wandeling onder muzikale begeleiding waarbij de lichtjes op verschillende plekken in de binnenstad werden aangezet.

Het was een vrolijke boel in de binnenstad gisterenavond. Om 19.00 uur verzamelde een grote groep mensen zich bij het Waaigat, waar de wandeling zou beginnen. Door de hele stad waren muzikanten en bandjes aanwezig om het winkelende publiek te vermaken. Tevens was er een modeshow aan de gang op het Gomezplein.

Kerstgevoel
Ook premier Gerrit Schotte was aanwezig om een toespraak te geven. “Misschien zijn er mensen met wie we nog steeds conflicten hebben vanwege een gebeurtenis van tien, twaalf, vijftien jaar geleden. Laten wij het verleden laten rusten en elkaar de hand toesteken.” aldus Schotte. “Voel het kerstgevoel diep van binnen. Laat ons proberen Curaçao te veranderen op een positieve manier.”

3 reacties op “Een verlichte binnenstad”

  1. is een droevige vertoning……de stad is alles behalve vrolijk. Lelijk goedkoop en weinig licht

  2. Ik heb er een groot probleem mee, dat de verlichting voor de burgers met lampjes wordt afgedaan, terwijl vele in duisternis en somberheid moeten leven en het de zakkenvullende politici letterlijk en figuurlijk naar den vleze gaat.

  3. Beste heer Schotte. zodra je aftreedt en nieuwe verkiezingen uitschrijft zullen we alles vergeten.