• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het World Trade Center opende gisteren haar deuren voor het Christmas Showcase Fashion Weekend. Vier dagen lang worden er modeshows gelopen en kan Curaçao genieten van de nieuwste mode gepaard met het ultieme kerstgevoel.

Gisteravond werd de Christmas Showcase Fashion Weekend officieel geopend met een drankje en een hapje. Daarna ging de eerste modeshow van start en eindigde de avond met een lingerieshow, georganiseerd door Lingerie Curaçao. Vandaag begint het programma om 18.00 uur. Tussen 18.00 en 19.00 uur kun je met zijn tweeën naar het evenement voor de prijs van één, kaartjes kosten 12.50 gulden. De modeshow start vandaag en morgen om 20.15 uur en eindigt beide avonden om 23.00 uur.

Laatste dag
Op de laatste dag opent het WTC vroeger haar deuren om de bezoekers tussen 11.00 en 12.00 uur te verwelkomen met verse koffie en cake. Om 12.00 uur gaat het kinderprogramma van start en zijn er diverse activiteiten georganiseerd voor de kleintjes. En de mode blijft niet alleen bij de volwassenen, ook de kleine koters zullen de nieuwste kindermode showen. Het programma voor onze kleine kerstelfjes eindigt om 17.00 uur. Het Christmas Choir Youthful Spirit luidt met haar muzikale noten de avond in. Om 19.30 uur wordt de laatste modeshow gelopen en om 23.00 uur sluit het WTC haar deuren voor het vierdaagse evenement.

Foto’s: Bea Moedt

6 reacties op “WTC waant zich vier dagen in kerstsferen”

 1. @ ergernis Daar heb je dan ook wat voor: koffie, cake en een lingerieshow. Waar vind je dat nog? Of dat een gelukkige combinatie is, weet ik niet. Voor de meeste evenementen zal de knip flink getrokken moeten worden en is voor Henk en Ingrid onbereikbaar.

 2. duur??? wat heb jij dan een zwaar leven ergernis..

 3. Ik vond het super! Morgen weer!

 4. Mooie donkere foto’s, prijs is oke herhaling denk het niet. Show van marlies dekkers was beter in kleur te brengen en op foto.

  Maar toch goed en zeker leuk dat het gedaan wordt.

 5. Wat een hoge entreeprijs!

 6. Ik zie de kerstsfeer niet echt terug op de foto’s, maar de dames zien er ook heel gezellig uit!