• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Zeventig leerlingen van de Santa Clara school werden gisteren verrast toen zij werden opgehaald om naar de luchthaven te gaan. Daar mochten ze in een vliegtuig van de Dutch Antilles Express (DAE) stappen, voor een tripje door de lucht.
Het vliegreisje was voor de meeste kinderen iets waar zij alleen nog maar van hadden gedroomd. Na de trip was er voor de kinderen nog een verrassing. Bij terugkomst op de luchthaven werden alle kinderen ontvangen door Sinterklaas en zijn Pieten met cadeaus.

Bijzondere ervaring
De kinderen vertelden dat zij elke dag wel een vliegtuig hoog in de lucht voorbij zien komen, maar nooit een vliegtuig van binnen hebben gezien. Niet iedereen krijgt de kans om eens in zijn leven in een vliegtuig te stappen voor een vlucht, vindt de luchtvaartmaatschappij. “Deze dag was voor de kinderen een mooie kans om van dit tripje te genieten en er een positieve herinnering aan over te houden”, aldus DAE.

5 reacties op “Vliegreisje voor schoolkinderen”

 1. Hartstikke goed, dit kan als mooi voorbeeld dienen voor andere instanties.

 2. Eindelijk eens een keer iets positiefs.!!!

  Grote Klasse ,,DAE,, zo zet je de Antillen op een goede manier op de kaart.

 3. Idd niet iedereen krijgt de kans om 1 keer te vliegen.. daartegen zit onze regering alleen maar in een vliegtuig.. first class vliegen ze de HELE wereld over!

 4. Heel mooi……..:-)

 5. hartstikke leuk initiatief