• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De opbouw voor het Christmas Showcase Fashion Weekend is in volle gang. Morgen om 19.30 uur zwaaien de deuren van het World Trade Center open met daarachter een wereld vol kerst, hapjes, cadeaus, topmodellen en natuurlijk fashion.

Bij binnenkomst op de kerstmarkt val je meteen in de kerstsfeer. Handgemaakte decoraties, cadeautjes en lekkernijen vullen de zaal. Ook mag er gegeten worden: er worden verschillende demonstraties en ‘tastings’ georganiseerd om inspiratie op te doen voor jouw eigen kerstdagen dit jaar. De grote zaal staat in het teken van mode. Hier vindt je van alles om te bekijken, testen en kopen. Ook vindt hier elke avond een modeshow plaats.

Modellen en mode
Vijf internationale modellen vlogen gisteren speciaal voor de kerstmodemarkt naar ons eiland en zullen in het WTC kleding showen van onder andere Adolfo Dominguez, Mango, Givenchy, Optique Ana, Lingerie Curacao en Armani Exchange. Dit jaar zullen de modeshows bovendien begeleid worden door de Jilly’Z Band samen met een DJ. Ook worden er verschillende prijzen verloot onder de bezoekers zoals tickets naar de Dominicaanse Republiek, Tiffany sieraden, een smartphone, tablet en smart TV van Flow.

Openingstijden
Het Christmas Showcase Fashion Weekend is morgen geopend van 19.30 tot 23.00 uur. Vrijdag en zaterdag kun je van 18.00 tot 23.00 uur terecht en zondag tussen 11.00 en 23.00 uur. Kaartjes kosten 12.50 gulden en voor kinderen 10. Wanneer je er vrijdag vroeg bij bent en tussen 18.00 en 19.00 uur een entreekaartje koopt, mag je met twee personen voor de prijs van één naar binnen. Zondag tot 18.00 uur mag iedereen voor 10 gulden naar binnen.

www.versgeperst.com