• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – D-Sign Art Services neemt dit jaar Punda voor haar rekening in het kader van het Pasku Fiesta di Lus. Een reuze genie, bekend van de tekenfilm Aladdin, is samen met twee wonderlampen te water gelaten bij het waaigat.

Genie is vervaardigd van plexiglas en schittert over het water geheel in ledverlichting. Vanaf morgen zal alle verlichting van het Pasku Fiesta di Lus gaan branden.

6 reacties op “Genie schittert over Waaigat”

 1. Wat een foeilelijk ding, dit heeft toch niets meer met kerst te maken? Hoe durven ze uberhaubt de term ‘Fiesta di Lus’ te gebruiken, de gemiddelde winkelstraat in Nederland ziet er in februari nog beter en mooier verlicht uit dan onze binnenstad in december… Ik schaam me hiervoor!

 2. Genie op z’n engels natuurlijk.

  Mooi!

 3. Hoe meer lichtjes en bling-bling hoe beter. Kunnen we even alle ergenissen van het jaar vergeten en samen met het gezin genieten van de decembermaand. Kan me niet lang genoeg duren deze maand.

 4. Super leuk al die vrolijke dingen in de binnenstad! Denk dat kids hier heel blij van gaan worden… Het maakt hen echt niet uit dat deze Genie in a Bottle (engelse vertaling, ergernis) officieel uit disney komt, daar gaat het ook niet om. Het gaat om kleuren en licht in de binnenstad..

 5. Het is geen genie (slim iemand), maar een geest. En wat een onsmakelijkheid is dit. Inderdaad de verdisneying van onze binnenstad.

 6. zijn we bezig kerstsfeer te creeren of een disneyworld van te maken ?