• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De eerste Starbucks op Curaçao wordt volgende week donderdag 8 december officieel geopend in de Renaissance Mall. Voordat de koffieketen zijn deuren opent, is er al een samenwerking aangegaan met de Schotborgh School in Koraal Specht.

Behalve het schenken van koffie ziet Starbucks ook een belangrijke rol voor zich weggelegd om anderen in de gemeenschap te motiveren en te helpen waar dat nodig is. De koffieketen heeft twee klaslokalen geschilderd en neemt deze voor zijn rekening. De klaslokalen worden omgetoverd tot bibliotheek en recreatiezaal voor de school.

Welzijn van kinderen
Het team van Starbucks heeft voor dit evenement, waarbij het welzijn van kinderen centraal staat, de handen uit de mouwen gestoken om de ruimtes te schilderen. Daarnaast was dit ook een goede oefening voor de nieuwe crew om alvast samen te werken voordat de deuren van Starbucks opengaan.

11 reacties op “Volgende week koffie bij Starbucks!”

 1. Weer een Amerikaanse keten die waarschijnlijk de normale standaard niet gaat halen. Net als de Dennys en de Wendys. Service en kwaliteit zijn bij dit soort ketens op Curacao ver beneden die van in de States.

 2. ach joh, lekker belangrijk…weer zo’n Amerikaans keten op Curaçao. Ik wens ze i.i.g succes 🙂

 3. Ga er zeker naar toe, ongeacht de prijs. Mc cafe is ook niet goedkoop. Mmmm…….. lekkerrr.

 4. $tar-buck$

 5. Ik hoef er niet elke dag mijn koffie te halen, maar het feit dat er een Starbucks op Curacao is, maakt me al blij.

 6. Wachten jullie maar tot je de prijzen ziet….

 7. Henk, je wordt oud! Je vergeet erbij te memoreren dat er voor die Kia een PL is afgesloten die de waarde van het huis overstijgt. En dat de BB niet eens bediend kan worden met nagels van 10cm. Waar blijven deze details in je berichten?

 8. Ben blij met de opening van Starbucks, wordt zeker vaste klant van hen.

 9. Eindelijk gaat hij dan open Starbucks,een geweldige aanwinst voor curacao,en dat het een verzamelplaats zou worden voor dames met mantel pakjes lijkt me erg sterk,veel te warm voor,misschien luchtige jurkjes,en nee het is zeker geen hema waar de mensen blijven hangen,in iedergeval zijn wij hier op curacao er erg blij mee ,en ik wens ze dan ook heel veel succes

 10. Op curacao drinken dames in mantelpakjes geen koffie, eerder groene thee.

 11. Mooie aanwinst voor Curacao. Ben alleen bang dat Starbucks een verzamelplaats wordt van dames met mantelpakjes rijdend in een Kia Sportage met de ogen alleen gericht op hub Blackberry.