• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Terwijl de kerstversiering langzaam weer opduikt, worden de plannen voor oud en nieuw al gesmeden. De dagen worden eind december afgeteld en daar komen, zoals elk jaar, heel wat klappers en feestjes bij kijken. Vanaf 27 december begint het geknal.

Dinsdag 27 december geeft Real Deal in Saliña het startsein voor de pagara’s. Om 22.00 uur zal de hemel verlicht worden met een indrukwekkende vuurwerkshow van de autoshop. De volgende dag wordt het vuurwerk bij Alivio losgelaten. Daar zal het spektakel om 22.00 uur van start gaan. Donderdag 29 december om 20.00 uur is de eer aan Klapchi.com in Saliña.

Vrijdag 30 december
De op één-na-laatste dag van het jaar wordt druk. Vanaf 12.00 uur kan iedereen het oude jaar feestelijk uitluiden bij De Tijd met eten, drinken, muziek en natuurlijk vuurwerk. Het feest duurt tot 20.00 uur waarna PricewaterhouseCoopers in Pietermaai een flinke pagara aansteekt. Kooyman in Zeelandia doet dit om precies dezelfde tijd, 20.00 uur, ook. Om 21.00 uur barst het feest en vuurwerk los bij De Heeren in Zuikertuintje.

Zaterdag 31 december
De 31e zal de hemel boven Janwé weer feestelijk verlicht worden. Om 16.00 uur start daar de jaarlijkse pagara bij Larry’s. Om 19.00 uur wordt in Nederland het nieuwe jaar ingeluid en om dit te vieren barst op dit tijdstip bij de Tropen het feest los. Er is een buitenbar, DJ, eten en natuurlijk een wereldklapper.

Pagara bij de Staten – 2010

2 reacties op “Knalfeestjes in december”

  1. Ik krijg een deja vu gevoel bij de reactie van Henk. Probeer eens wat nieuwe zinnen zodat het leukt blijft om je reactie te lezen.

  2. Geef het volk brood en spelen. Aan mij niet besteed, maar iedereen het zijne.

    Alleen jammer dat dezelfde mensen die pontificaal hun auto’s op de invalideparkeerplaatsen bij Mangusa parkeren bij dit soort feestjes hun auto altijd midden op de weg parkeren waardoor er voor de wel beschaafde minderheid op dit eiland geen doorkomen meer aan is. En de politie doet zoals altijd niets, leest op kantoor in de airco in de Extra en Vigilante welke overvallen er gisteren weer hebben plaatsgevonden.