• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – McDonald’s vierde zaterdag de jaarlijkse McHappy Day, een dag die bedoeld is om fondsen te werven in het belang van de kinderen op Curaçao. Alle opbrengsten van de McHappy Day gaan naar het goede doel van het Ronald McDonald huis.

Niet alleen de normale Mc medewerkers stonden achter de kassa, maar ook verschillende bekendheden hielpen deze dag mee in de vier McDonald’s restaurants. Zij hielpen met het stimuleren van de de verkoop van ‘handjes’ die voor één gulden verkrijgbaar waren. Onder anderen Dreams, Ephrem J, Enmeris en de Daiquiri band waren hard aan het werk. Ook de verkoop van elke Big Mac droeg bij aan de fondsenwerving voor het Ronald McDonald huis.

3 reacties op “Vrolijke Mc day voor het goede doel”

 1. Huiskamervraag! Wat is het verschil tussen een restaurant met 3 Michelin sterren in Nederland en een filiaal van Mc Donalds op Curacao?

  Antwoord: bij het restaurant met 3 Michelin sterren in Nederland krijg je je eten sneller.

 2. Voor dit prachtige initiatief moet de al aan obesitas lijdende Curacaoenaar dus wel eerst in de rij staan bij McDonalds voor weer een biggie size Big Mac menu.

  McDonalds, de vetleverancier van het eiland, maakt hier goede sier met een paar dubbeltjes voor het goede doel. Als ze echt iets willen betekenen voor het goede doel laat ze dan 1% van de omzet doneren.

  Overigens heb ik niets tegen McDonalds, daar al dan niet naar binnen gaan is iemands vrije keus en met hun hamburgers is ook niet mis. Maar als u al 120 kilo schoon aan de haak weegt moet u toch eens overwegen een keertje over te slaan.

 3. Duurde het zeker nog langer voordat je je eten kreeg… 🙂