• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting TV Plus lanceert een campagne om geweld tegen vrouwen te voorkomen. Deze campagne, Kuid’e Flor, moet er ook voor zorgen dat er betere ondersteuning zal zijn voor kinderen en vrouwen die lijden of geleden hebben onder huiselijk geweld.

Stichting TV Plus zal door middel van verschillende manieren proberen het publiek te bereiken. Zo willen ze preventieprogramma’s in scholen organiseren, maar ook de bevolking bewustmaken van dit probleem door middel van posters, een documentaire over geweld tegen vrouwen, informatieve reclames op tv en op de radio. Kuid’e Flor wilt een cultuur van ‘zero tolerance’ creeëren voor geweld tegen vrouw en meisjes, waar de gemeenschap de verantwoordelijkheid voor de preventie draagt.

Dineren, dansen en doneren
Vandaag tot en met zaterdag kan iedereen die gaat lunchen of dineren bij Pampus bar en restaurant, een donatie aan Stichting TV Plus erbij schrijven op de rekening. Elk bedrag is welkom. Zaterdag vind het Kuid’e Flor Benefietconcert plaats bij Pampus, met verschillende artiesten zoals Gigoloko, Maruja Bogaard en DJ Boogieman. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop bij Pampus voor 35 gulden. Met een kaartje maak je ook kans op een cadeaucheque van Insel Air ter waarde van 2500 gulden.

1 reactie op “Stop geweld tegen vrouwen”

  1. Wens jullie heel; veel succes en hoop dat er veel geld opgehaald zal worden!! Want geweld tegen vrouwen moet stoppen en zeer hoog gestrafd worden!!!