• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Charles Cooper (Ruimtelijke Planning) heeft gisteren het elfde congres van ‘The Organization of World Heritage Cities’ (OWHC) in Sintra (Portugal) bezocht. Op het congres komen burgemeesters en vertegenwoordigers van steden die op de werelderfgoedlijst staan bijeen.

OWHC is een officiële gesprekspartner van UNESCO, waar Curaçao onlangs geassocieerd lid van is geworden. Tijdens het congres heeft Cooper van de gelegenheid gebruik gemaakt om een boek met luchtfoto’s van Curaçao te overhandigen aan de burgemeester van Sintra, Fernando Roboredo Seara.

4 reacties op “Cooper bezoekt congres van steden”

 1. En hier storten panden in omdat de overheid niet voldoende geld vrijmaakt voor noodherstel.

 2. Heeft Cooper nog niet genoeg van Robbie Dos Santos ontvangen? Nu reist hij van Colombia naar Portugal en van Amsterdam naar New York om zijn zakken te vullen met daggeldvergoedingen van 400 euro per dag.

 3. De enige die er goed mee groeit ,is zijn toch al te vette pens !!!
  Met daarbij ook nog eens zijn feestneuzen-tripje in acht genomen en de daarbij behorende meer dan royale dagtoelage, ( moeten heel wat gezinnen op Curacao een hele maand van leven ) dan gaat het lekker zo!!!
  De pot met geld zal snel weer leeg zijn zo,met al die gulzig pikkende graaihanen/kippen uit de grote ruif.
  Is er nog wel ooit iemand van deze zogenaamde bestuurders (boevenbende ) op het eiland om het een ander in goede banen te leiden.
  Dadelijk als de geldpot leeg is,zijn ze weer met z,n allen aanwezig ,om de hand weer op te houden door het aloude en onderhand tot vervelends toe het slavenverhaal weer op te hangen ,in de hoop dat het slechte koloniale Nederland weer wat toeschuift, bah ,bah
  En ik discrimineer zeker nu?

 4. Lekker belangrijk!