• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De stoomboot van Sinterklaas is van wal en zijn boek is verdwenen. Hoe moet Remy dit oplossen? Zondag kun je het live zien bij Luna Blou terwijl Anti X-Change op dit moment in volle gang is en er ook twee spannende Papiamentstalige voorstellingen worden gespeeld.

Wanna step up your rapgame? De workshop Anti X-Change biedt daar de ideale gelegenheid voor. De workshops werden gegeven door bekende Antilliaanse rappers uit Nederland en Curaçaose hiphop artiesten zoals Hef, Fresku, Chris Strick en Adonis. De laatste workshops vinden vanavond van 17.00 tot 19.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur plaats. In Luna Blou kun je vanaf 17.00 uur de workshop van Gikkels en Pugistix volgen en in de Youth Station van de Openbare Bibliotheek kun je van vanaf 17.00 uur de workshop van Fresku & Oz volgen. Om 19.00 uur volgen de workshops van Chris Strick & Robert Coblijn (BijlmerStyle) en Hef en I$ki.

Optreden
De beste deelnemers van de workshops krijgen de kans om zaterdag 26 november met de artiesten op te treden bij het grote concert van Anti X-Change in La Tentashon. Het concert is zaterdag vanaf 21.00 uur bij te wonen voor 25 gulden. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Teatro Luna Blou, Mensing’s Caminada en Albert Heijn.

Sinterklaasvoorstelling
De boot van Sinterklaas is los en de Goedheiligman is nergens te bekennen. De pieten weten niet waar hij is, wie de boot heeft losgemaakt en waar zijn grote boek is gebleven. Wat moeten ze doen en waar is Sinterklaas? Een spannend verhaal over Remy, chaos op de stoomboot en het verdwenen boek van Sinterklaas. De Sinterklaasvoorstelling is aanstaande zondag en zondag 4 december om 16.00 uur te zien bij Luna Blou. Kaartjes kosten 10 gulden en zijn te koop bij Teatro Luna Blou, Bruna, Albert Heijn en Drazans

Sanger di mi Sanger su Sanger
Het leven van Steven en Marvin draait voornamelijk om sex, drugs en rock ’n roll tot zij op een dag ‘iets’ doen waardoor de situatie veranderd. Marvin neemt afstand van Steven, maar zijn zus Lina wordt juist dan verliefd op hem. Marvin doet alles wat hij kan om te voorkomen dat Lina haar verliefdheid vergeet en besluit uiteindelijk iets in het drankje van het tweetal te doen. Deze actie zorgt voor een drama met heftige gevolgenen over bloedverwanten en familiebanden. Het stuk is geschreven door Suhainy Serberie en Gibi Bacilio onder leiding van Albert Schoobaar. De voorstelling is zondag om 19.00 uur te zien bij La Tentashon. Een kaartje kost 10 gulden.

ORA BO TA WAK DEN DIMI OTRO TA FIESTA DEN DIBO – BOSKWIRI
Roddels, nieuwsgierigheid en intriges. Een voorstelling over de nieuwsgierigheid die mensen hebben voor andere mensen en hun levens. Deze nieuwsgierigheid kan je nog wel eens duur komen te staat, want wanneer je te nieuwsgierig bent, gebeurt jou hetzelfde en wordt er ook over jou geroddeld en feest men achter je rug om in jouw huis. Deze Papiamentstalige voorstelling door Boskwiri wordt zowel zaterdag als zondag om 21.00 uur gespeeld in Luna Blou. Een kaartje kun je aan de deur kopen voor 27,50 gulden.

Finale Luna Yen
De finale van Luna Yen heeft deze avond als thema Stardom. Negen acts uit vier voorrondes staan in de finale en strijden om de eerste plaats. De kandidaten zijn: Gilliard (Tito) Doran, Jesushen Bokshoven, Dinayda Augusta, Tashanara Ines en Frejeany Daal, Richandell Martis, Gregory Ustatia, Talitha Santana Baez en Ileana Liberia, Tariq Römer en Nelson Braafhart en de tweede finalist Wild Card Rachel Balentina die de kans krijgt om naar de finale te gaan. De finalisten gaan maandag om 19.00 uur de strijd met elkaar aan. Kaartjes voor de competitie kosten 15 gulden.

www.versgeperst.com