• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Fundashon Pro Souax en Buurtcentrum Souax draaien vrijdag in het buurtcentrum de film ‘Waar is het paard van Sinterklaas?’. De film begint om 19.00 uur. Alle Sinterklaas fans, jong en oud, worden uitgenodigd om hun bank of stoel mee te nemen en te komen genieten van deze familiefilm. De toegang is gratis.

7 reacties op “Het paard van Sinterklaas in Souax”

 1. @Willem, sta ik geheel achter!

 2. @ Ferd, even helemaal off-topic wil ik na veel getwijfel toch reageren op jouw opmerkingen..
  Ik ben bang dat je op het eiland woont maar als dit niet het geval is ben ik erg blij voor je.
  Je zal namelijk maar op een eiland wonen waar je zoveel gal over spuugt, daar moet je toch doodongelukkig van worden. Ik weet niet wat je reden is om hier te blijven maar ik wil je vragen om wat genuanceerder te reageren op dit forum. Dit met als reden dat wij Nederlanders door de opmerkingen van mensen zoals jij uitgemaakt worden voor racist en arrogant. Kennelijk kan jou dit niks schelen en weet dan ook dat mijn reactie tevergeefs is maar toch wilde ik een poging wagen om je enige nuance bij te brengen.. Ik houd namelijk wel van het eiland en de mensen die erop horen (in alle kleuren en maten) inclusief alle ongemakken die de samenleving met zich meebrengt. Daar heb ik namelijk voor gekozen op het moment van emigratie. Graag zou ik hier ook nog een hele tijd blijven en mij welkom willen voelen maar dat wordt mij steeds moeilijker gemaakt door boeren zoals jij. Net zoals het de beschaafde Curaçaoënaar moeilijk wordt gemaakt een normaal leven in Nederland te leiden door die enkele eilandgenoten die zich niet kunnen gedragen.. In mijn geval ben jij een voorbeeld van die enkeling… Gedraag je, wil je?!

 3. @ Ferd,

  Ik wilde overigens met mijn reactie alleen maar zeggen dat je uit je nek “l…”.

 4. Kasuari, die blokken zijn om op te staan wanneer je de spiegels eraf haalt. We rijden hier toch allemaal in een SUV van 3 meter hoog?

  Ik wil met mijn reactie overigens alleen maar zeggen dat de beschaving Souax nog niet echt bereikt heeft. Denk dat wanneer je deze wijk plat gooit het illegale waterverbruik van Aqualectra met 50% afneemt.

 5. @Ferd,

  Als je het mee naar binnenneemt, sta je alsnog op blokken… anders krijg je de wielen er moeilijk vanaf of er weer op… 😉 en met geluk kom je dan ook nog in de vigilante..

  En voor je spiegels heb je geen blokken nodig hoor Ferd/ Hans

 6. Een Film over een ,,WITTE SCHIMMEL,, kan dat eigenlijk wel op Curacao??
  Of krijgt Nederland straks weer de ,,ZWARTE PIET,, toegespeeld !!

 7. Niet de veiligste buurt om een filmpje te pikken. Ik zou u als u met de auto gaat willen adviseren om wielen en spiegels mee naar binnen te nemen, anders staat u de dag erna met een auto op blokken in de Vigilante.