• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Cultureel Centrum Curaçao heeft de eerste basiscursus acteren afgesloten. De cursisten hadden voor de afsluiting een theaterstuk ‘Makaku so wowo ta hundu: e ta yora trempan’ (De ogen van een aap liggen diep: hij huilt snel) voorbereid om te laten zien wat zij hebben geleerd tijdens de cursus.

Het stuk heeft als boodschap om sneller problemen te zien aankomen zodat je je daar op kan voorbereiden en ze naar tevredenheid kunt oplossen. Het publiek bestond uit familie, vrienden en genodigden die hun steun kwamen betuigen aan de nieuwe acteurs. Na de voorstelling werden de certificaten uitgereikt aan de cursisten.

Doel
Het doel van de basiscursus acteren is om cursisten, zowel jong als oud, kennis te laten maken met de verschillende basisaspecten van theater en hen acteervaardigheden bij te brengen voor theater, film en televisie. De cursus duurde ongeveer een half jaar en werd gegeven door drama en theaterdocent Humprey Monte.

4 reacties op “Cursisten ronden basiscursus acteren af”

 1. Cursisten,
  Hartelijk gefeliciteerd met jullie eerste stap op het theaterpodium. Dat jullie beschikken over doorzettingsvermogen en ervoor blijven gaan.
  PAbiennn

 2. Zonder de reacties gezien te hebben… wist ik dat een dergelijke reactie geplaatst was van een en dezelfde persoon… kom op Hans je bent een beetje eentonig aan het worden. Doe iets meer je best dan alleen maar onder een andere naam reageren…

 3. tja we missen jou ook op de foto hans want jij kan er ook wat van !

 4. Ik mis onze politici op de foto, die acteren immers perfect politici terwijl de meesten een strafblad hebben dat langer is dan hun CV.