• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Alle kinderen tot twaalf jaar zijn uitgenodigd om hun schoentje te komen zetten. De Sint en zijn Pietjes hebben iets lekkers voor alle kinderen. Ook zal Sinterklaas een extra cadeautje achter laten, en alle kinderen die hun schoen hebben gezet maken kans om dit cadeautje te winnen.

Vanaf vrijdag 25 november tot en met dinsdag 29 november kunnen de kinderen hun schoen zetten. Tussen 08.00 en 16.00 kan je dit doen bij de Dolphin Academy. Laat een briefje achter in je schoen met daar op je naam, leeftijd en telefoonnummer. Sinterklaas vindt het ook leuk als je er een tekening bij zou doen! Vanaf dinsdag 6 december om 13.00 uur mogen de schoentjes weer opgehaald worden.

 

4 reacties op “Schoentjes zetten in het zand”

  1. Carol, ik kwam ooit met dezelfde gedachten naar Curacao. Tot ik de bevolking leerde kennen, toen kon ik die gedachten snel in mijn kliko deponeren.

  2. Lieve mannen, wat denken jullie dat er in Nederland gebeurt met schoentjes die je buiten zet? Ze lopen vol met regenwater, de wortels bevriezen daarna en zowel Sint als zijn Pieten kijken er niet naar om. Ze zijn te druk met het skimmen van geldautomaten in de AH. Overal ter wereld is rottigheid, ook in Nederland en in Curacao. Maar wij komen er aan (verhuizen volgende week naar het prachtige Curacao) en wij gaan voor integratie en verdraagzaamheid voor alle partijen!! Peace men!

  3. Ow Hans wat ben je toch een zielig figuur. Gebeurt daar net zo hard als hier. Heb je niets beters te doen dan zeiken op deze website? Indien je in Nederland woont zou ik zeggen ga lekker tv kijken op de bank. Indien je op Curacao bent: ga lekker chillen op de beach!

  4. In Nederland zetten mijn kinderen ook ‘s avonds hun schoentje buiten, maar als ze dat hier doen zijn de schoentjes de volgende dag gestolen.