• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De officiële opening van de nieuwe Kooyman MegaStore heeft zaterdag en zondag plaatsgevonden. De heropening was een groot succes bij de bevolking van Curaçao. Vanaf 06.45 uur stonden mensen te wachten voor de deuren tot de winkel open ging.

Aan de opening ging een groot promotioneel traject vooraf. Klanten kwamen massaal in alle vroegte om te kijken wat er veranderd is en om de feestelijke opening mee te maken.

5 reacties op “Heropening Kooyman MegaStore”

 1. Verder respect voor de nieuwe Kooyman, alleen jammer dat het restaurant er is verdwenen. De bediening daar was niet bijster intelligent, maar voor een goede uitsmijter kon je er altijd terecht wanneer vrouwlief de keukens en schemerlampen aan het bewonderen was.

 2. Spreek jij uit eigen ervaring Ferd? Je weet het zooo gedetailleerd te omschrijven

 3. Robin, rijdt in de laatste maanden van het jaar gewoon achter de eerste beste SUV aan die u ziet en u komt bij Kooyman uit.
  Want niet geremd door het feit dat de bestuurder nog 5 jaar lang zijn salaris naar de bank moet brengen om zijn voiture af te betalen gaat hij in de kersttijd het huis buiten vol hangen met honderden kerstlampjes. Daarbij geholpen met weer een tijdelijk limietje van Banco di Caribe of Girobank. Die wanneer zij afgelost is meteen weer verhoogd moet worden, want in februari moet de december rekening van Aqualectra betaald worden die drie keer zo hoog is als normaal vanwege de kerstverlichting.
  En dan komt carnaval…

 4. Beste Robin, kom je uit een ei?

 5. Te gek nieuwsbericht. Zou geen kwaad kunnen om er even bij te vermelden waar je die mega store dan zou kunnen vinden bijvoorbeeld.