• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Van Motown muziek tot workshops met bekende Antilliaanse rappers. Deze week is er weer van alles te doen en zien in Theater Luna Blou. De voorstelling Sanger di mi Sanger su Sanger is te zien bij La Tentashon, terwijl de workshops van Anti X-Change je de kunst van het rappen leren.

Altijd willen rappen? De workshop Anti X-Change biedt daar de ideale gelegenheid voor. De workshop wordt gegeven door bekende Antilliaanse rappers uit Nederland en Curaçaose hiphop artiesten. Onder anderen rappers Hef, Fresku, Chris Strick en Adonis zullen ingaan op flow, wordplay en andere skills.

Rapper en producer
Deelnemers kunnen kans maken op een optreden tijdens het grote concert van Anti X-change op zaterdag 26 november in La Tentashon. Ook is er een workshop voor het maken van videoclips door Selwyn de Wind. Degene met de beste videoclip mag meewerken aan de videoclip die wordt geproduceerd voor de nieuwe track die de rappers samen gaan opnemen.

Anti X-change
De workshops worden georganiseerd in Theater Luna Blou en Youth Station in de Openbare Bibliotheek. Via de facebookpagina van Anti X-Change kun je je opgeven waarna je een kaartje kan kopen bij Theater Luna Blou op 19 november tussen 11.00 en 14.00 uur. De workshop vinden plaats op 22, 23 en 24 november van 17.00 tot 19.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, deelname kost 10 gulden. Het Anti X-Change concert vindt plaats op zaterdag 26 november om 21.00 uur in La Tentashon. Kaarten voor dit concert zijn te verkrijgen bij Teatro Luna Blou, Mensing’s Caminda en Albert Heijn. De entree is 25 gulden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Sluis op telefoonnummer 526 3129.

Motown
De Dennis Aalse Big Band begeleidt vrijdag een muzikaal schoolconcert waar je mee wordt genomen naar de tijd van de meest vooraanstaande Motown muziek uit de jaren zestig en zeventig. Zo zal er onder andere muziek voorbijkomen van The Jackson Five, Stevie Wonder en The Temptations.  Het concert vindt vrijdag plaats in Theater Luna Blou en begint om 20.oo uur. Een kaartje voor dit concert kost 25 gulden.

Bululu den Tokshow
De voorstelling van Rudolf Crispulo wordt dit weekend voor de derde keer gespeeld. In dit theaterstuk ontstaat er een misverstand tussen talkshowhost Kenepa en politicus Wiels, op basis van een uitspraak van een jongere die wordt verdraaid. In een tijd van spanning kunnen kleine opmerkingen grote gevolgen hebben.  De Papiamentstalige voorstelling is zaterdag om 21.oo uur te zien in het theater van Luna Blou en op zondag om 20.00 uur. De entree is 27,50 gulden.

Jan Sebon & Friends
Jan Sebon zal dinsdagavond naar het theater komen om een concert te geven dat geheel in het teken staat van soul muziek. Dit doet hij niet alleen, maar met andere grote artiesten van Curaçao. De artiesten die samen met Sebon optreden zijn Pierre Dunker, Ompi Tio, Victor Mario Sosa, Ilonka Alberto en Sheila Payne.  De voorstelling is dinsdag om 20.00 uur te zien in Theater Luna Blou, entree is 27,50 gulden.

Sanger di mi Sanger su Sanger
Dit familiedrama van de cast van La Tentashon samen met theatergroep Pispein zorgt voor een spannende show over bloedverwanten, liefde en verraad. Een voorstelling met de hoofdingredienten sex, drugs & rock ‘n roll. Het stuk is geschreven door Suhainy Serberie en Gibi Bacilio onder leiding van Albert Schoobaar.  De voorstelling is zaterdag en zondag te zien in La Tentashon om 20.00 uur. De voorstelling van zondag begint om 19.00 uur. De entree is 15 gulden.

www.versgeperst.com