• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Om een naschoolse opvang voor minder kansrijke jongeren in Fuik te steunen, kun je zaterdagavond feesten op de jaarlijkse ‘Fundraising Themeparty’ in Tu Tu Tango. De avond heeft als thema ‘Cops & Robbers’ en als je hard je best doet voor een thema-outfit kun je mooie prijzen winnen.

Dit themafeest, mogelijk gemaakt door Tafelronde Curaçao, wordt georganiseerd om Fundashon Amigunan di Cristo te ondersteunen. Het geld zal gebruikt worden voor een naschoolse opvanging voor de minder kansrijke jongeren in Fuik.

Kaarten
De muziek wordt verzorgd door Happy Peanuts, DJ Boogieman en ook zal er een Surprise Act te zien zijn. Kaarten voor het feest kosten 40 gulden en de opbrengst gaat rechtstreeks naar Fundashon Amigunan di Cristo. Het feest start om 21.00 uur en kaarten zijn telefonisch te bestellen via de penningmeester van de Tafelronde door te bellen naar 5252255.

5 reacties op “Feesten als boef of agent”

 1. ik ga verkleed als Jamalodin gaan er nog meer mensen als boef?

 2. Kijk dit is nu een goed idee van “Tafelronde Curacao”. Een thema feest voor weinig geld en een opbrengst die naar een Fundraising gaat voor de naschoolse opvang van minder kansarmen kinderen in Fuik.
  Helaas meteen afgekraakt door @Henk Giesberts, maar ja die ziet alles negatief.

  Eindelijk komt er iets positiefs en meteen maar afkraken. @Robin; trek je er niets van aan, het is 1 van die zogenaamde welgestelden die in een beveiligd resort met bewakers zit, verder niets snapt van ons Dushi Korsow.
  @Kasuari Bedankt voor de melding van de velen namen.

  Tafelronde Curacao; bedankt voor deze gift aan alle kansarmen linderen voor de naschoolse opvang in Fuik. Meer en meer zouden dit voorbeeld moeten volgen. Als de regering het niet doet, dan moeten we als burger maar wat doen.

  Een mooi Sinterklaas en Kerst cadeau. HULDE HULDE.

 3. @ Robin,

  Het is elke keer een en dezelfde persoon die ondere namen bezig is. Het is o.a. die Ferd Jansen en zo heeft die nog meer namen gebruikt die nu ineens niet meer actief zijn.

  Ik had deze reactie ook wel weer verwacht van deze persoon. Laat diegene maar lekker bezig zijn en laten wij maar inhoudelijk ingaan op de artikelen van versgeperst (en eventueel de reacties die volgen).

 4. @Henk ga je lekker met je beledigingen? Wwderom een typisch geval van een negatieve lading geven aan een positief nieuwsbericht.

 5. Goedkoop feest voor menige eilandbewoner, want velen zullen zich niet hoeven te verkleden om erheen te gaan.