• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO -De Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) helpt zwerf- en straatdieren aan een beter bestaan. Omdat de stichting geheel afhankelijk is van sponsors en donateurs,  organiseren zij de CARF’S Bazar Bizar.

 

Van een hapje eten en een drankje nuttigen tot kleding kopen: op deze bazaar is van alles te vinden. De opbrengst is geheel voor de stichting CARF. Je kunt de spullen inleveren bij een van de inleverpunten, of je kan een afspraak maken dat de spullen bij je worden opgehaald.  Meer informatie is te vinden op de website of via het telefoonnummer 5267986.

Waar en wanneer
CARF’S Bazar Bizar wordt gehouden op zaterdag 26 november, op het terrein van Handelscentrum Heintje Kool, Schottegatweg Noord, tegenover de Isla. De markt opent haar deuren om 9.00 uur en iedereen is welkom tot 17.00 uur.

Curaçao Animal Rights Foundatio
CARF komt op voor de zwerfhonden en -katten op Curaçao. Dit gebeurt onder andere  door op bepaalde plekken te voeren, door gewonde dieren van straat op te rapen, op te vangen en te verzorgen, en zwerfdieren te steriliseren/castreren. Honden en katten die genoeg gesocialiseerd zijn om in gezinsverband te kunnen leven worden in pleeggezinnen gehouden tot ze geadopteerd worden. Verwilderde dieren worden teruggeplaatst naar hun eigen omgeving en gevoerd en in de gaten gehouden door vrijwilligers. De stichting ontvangt geen subsidie van overheidswege, en is dus afhankelijk van sponsors en donateurs.

Bueno, een hond die door CARF op straat is gevonden en nu weer gezond door het leven gaat.

2 reacties op “CARF’S Bazar Bizar”

  1. de foto aan het begin van het artikel is ook bueno, op de dag dat ie werd gevonden.
    de foto onderaan het artikel is van 2 maanden later.

  2. Ontzettend goede actie!! Ook wij hebben een hond van CARF en zien hoe goed zij bezig zijn met het welzijn van de beestjes op Cura. Ik wil zeker eens kijken hoe Bizar het gaat lopen! #dikkepluim