• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Jacob Gelt Dekker heeft het management van Kurá Hulanda Willemstad en Kurá Hulanda Westpunt uit handen gegeven. De zakenman heeft zijn vertrouwen gestoken in Sandton Hotels om beide ketens te gaan runnen.

“De overname van Kurá Hulanda past uitstekend in de toekomststrategie om Sandton Hotels te manifesteren in het internationale luxe segment”, vertelt algemeen directeur van Sandton in een bericht van Missethoreca. Ook Gelt Dekker is tevreden met de overname. “Sandton-oprichters Gui de Vries en Rogier Braakman zijn hoteliers in hart en nieren. Met het Sandton Hotels-team halen wij gedrevenheid en vakmanschap in huis.”

13 reacties op “Gelt Dekker draagt Kurá Hulanda over”

 1. De meeste van jullie nederlanders geloven niet eens in God, laat staan het weten van het verhaal van Soddom en Gomorra.Wij geloven in God en daarom tot nu toe is er niets gebeurt met Curacao.Jacob moest weg van Curacao. Slavernij tijd is vanaf 1863 afgeschaafd en dat vergeten de meeste nederlanders die op Curacao wonen. Donderop man, nu valt er niets meer te zuigen van Curacao

 2. @ Esther waarom steek je je energie niet in “Familia Plania”, het moet jou toch ook bekend zijn dat op Curaçao 9 van de 10 kinderen niet weten wie hun vader is. Dat die kinderen meestal, 9 van de 10 keer, bij hun abuela worden gedropt die zo goed en zo kwaad mogelijk voor die kindjes zorgt. En dit gaat al generaties zo, vind je het vreemd dat het grotere deel van deze kinderen opgroeit voor wat ze zeggen, galg en rad. Daar moet je je eens tegenaan bemoeien inplaats van dat gemieremejouw over makambas.

 3. De tekst van Eshter goed doorgelezen. volgens mij is het een nep Curacaoer die bewust teksten er uit gooit

 4. Ik vind het zo jammer dat de zg echte Curacaoers denken dat de Nederlanders hier ophet eiland geld verdienen. Al het geld dat Nederlanders hier uitgeven komt van buiten Curacso. Zo n Jacob Gelt Dekker heeft als filantroop iets moois neergezet. De hotels hebben echter nooit winst gemaakt.
  Ikzelf kom veel op Curacao. Ik heb er een huis. Ik heb geen gulden hier verdient, alleen uitgegeven. Zoals ik zijn hier velen. Wanneer wij vertrekken zullen de meeste restaurant te dicht gaan, de garages zullen minder auto s verkopen, de tuinmannen zullen minder werk hebben en de supermarkten minder omzet. Wij geven geld uit , geld nogmaals dat uit Europa komt. Waar komt toch die domme idee vandaan dat Nederlanders, Makamba s over de ruggen van de zwarte Curacaoer geld verdient? Er valt hier niets te verdienen!

  Desondanks hou ik van het eiland.

 5. Esther, toch. Wat jij allemaal roept is zo dom en zwak dat ik haast ga denken dat iemand bewust zo’n scheldkanonnade plaatst om maar veel reacties te krijgen. Als jij degene moet zijn die Curaçao moet verdedigen, heeft Curaçao een groot probleem. Kijk overigens goed in de bijbel. Het is Sodom en Gomorra. Of is het probleem dat jij deze boodschap liever niet van deze boodschappers wil aannemen?

 6. Esther, de Curacaoenaar heeft een puinhoop van dit eiland gemaakt, onder andere door op deze door en door corrupte regering te stemmen.
  Denk eens na voor je wat schrijft, want de eerste de beste drugsverslaafde van Brasami spuit meer intelligente woorden dan jij.

 7. Esther,

  SODO MAN GOMORA land,dat is toch precies wat er gebeurd in de hofjes op Curacao wanneer het donker is geworden.!! Over hypocriet gesproken zeg, breek me de bek niet los !!
  De heer Gelt Dekker heeft voor zijn positieve bijdrage aan Curacao alleen maar stront voor dank gekregen van de politieke corrupte bende op het eiland.
  Als hij genoeg smeergeld had geschoven aan dieze parasieten ,was hij waarschijnlijk nu ongeveer onderkoning van Curacao geweest.
  Gelukkig was deze integere man hier niet voor te lijmen!!
  Vergeet echter nooit ,dat dankzij deze bevlogen persoon er nog steeds fatsoenlijk en betrekkelijk veilig in Otrabanda kan worden vertoefd.
  Iets wat ik 20 jaar geleden niet had durven te voorspellen !!

 8. Ach ja Esther, kritiek daar kunnen we niet tegen, en we willen het ook niet horen, alles blijft dan ook bij het oude….Voor de rest is je reactie ook wat overdereven, maar dat wil je niet horen want het is kritiek.

 9. Meneer Gelt Dekker is op curacao komen wonen uit zich zelf hij heeft ook zn bijdrage gedaan om ook een steentje bij te dragen met het maken van Cura di Hulanda. Hij is net als de andere Nederlanders die op Curacao komt om geld te maken toch ! Ik ga ervan uit dat hij ook profeit van had ! Waar anders kan je als een Makamba zo snel van alles en nog wat bouwen waar anders. Mischien moet curacao hem dankbaar zijn want hij heeft het ook uit zich zelf gedaan neem ik aan! MAAAAAAR DAT BETEKENT NIET DAT JE MIJN LAND MOET GAAN VERADEN EN SLECHT PRATEN WANT DAT ZELFDE EILAND HEEFT JE GROOT GEMAAKT HOE SLECHT JE HET OOK TEKENT !! EN ALS HET ZO SLECHT WAS WAAROM BEN JE DAAR NO , JULLIE ZEGGEN ER GEBEURT VAN ALLES CORUPTIE . VEEEEEEEEEL CRIMINALITEIT ENZOVOORTS ENZOVOORTS. WANT ER GEBEURT NOOIT WAT IN NEDERLAND !DAAR IS HET VEILLLIG OM TE WONEN , DAAR ZIJN ER GEEN PEDOFIELEN GEEN CRIMINALITEIT HULANDA IS EEN PARADIJS MAAR NIET HEUS . SODO MAN GOMORA LAND DAT IS HET !!! GA IN DE BIJBEL KIJKEN WAT DAT BETEKENT !!!

 10. Goed dat het overgedragen is er was heel veel achterstallig onderhoud te zien in het hotel in otrabanda, Gelt Dekker heeft heel erg veel gedaan voor Curacao maar ik kan me voorstellen dat de lol er een beetje af is en de beste man een beetje moe is gestreden.

 11. De heer Gelt Dekker heeft ervoor gezorgd dat Curaçao, waaronder vooral Otrobanda, vandaag een heel andere aanblik heeft dan een tiental jaren geleden. Masha danki en moge hem gezondheid gegund zijn om persoonlijk mee te maken dat Kura Hulanda een blijvend succes is.

 12. Curacao mag Gelt Dekker dankbaar zijn voor alles wat hij voor het eiland gedaan heeft, maar helaas kreeg hij meestal stank voor dank.
  Betwijfel overigens of zijn hotels rendabel zijn, maar dat is een ander verhaal.

 13. Wauw… Ik ben benieuwd hoe zich dat zal ontwikkelen.
  Gelukkig hebben ze bij de naamsverandering de naam Kura Hulanda er wel in gelaten: http://www.sandton.eu/nl/willemstad/ en http://www.sandton.eu/nl/westpunt