• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bar en restaurant Pampus organiseert morgenavond een comedynight met op het podium stand-upcomedians Bram van de Velde en Tom Sligting. De comedians zullen een avond van top stand-upcomedy neerzetten met hilarische grappen waarbij lachen, gieren en brullen niet te voorkomen is.

Bram van de Velde is een 29-jarige geboren en getogen Limburger en kwam na een zoektocht van 28 jaar naar zichzelf erachter dat hij wat rijst miste op een bord vol couscous.

Briljante geest
Van de Velde kon het niet accepteren dat zijn briljante geest onopgemerkt zou blijven en betrad daarom in 2004 het podium. De grappenmaker wist met zijn lachverwekkende uitspraken het open Amsterdamse Stand Up Comedy Festival, de Gulle lach, op zijn te naam te zetten. Maar daar bleef het niet bij, in 2005 werd hij uitgeroepen tot winnaar van de Jury- en publieksprijs van het AFK Comedy Concours.

One man show
Als één van de eerste in Nederland klom Tom Sligting in 1994 op het podium van Helmers Cafe in Amsterdam. Het podium heeft Sligting nooit meer losgelaten en sinds die tijd treedt hij nog steeds op als headliner in het Comedycafe van de hoofdstad. Sligting geeft ook one man shows weg van een uur, wat hij zelf wel heel wat anders vindt. In 2008 is zijn show gekozen tot één van de meest veelbelovende voorstellingen van dat jaar. Sligting was op de Nederlandse tv ook regelmatig te zien bij onder andere het programma van comediant Jorgen Rayman.

Toegang comedynight
Het optreden van de twee heren begint morgenavond om 21.30 uur in bar en restaurant Pampus in het Waaigat te Punda. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de deur en kosten 17,50 gulden.

1 reactie op “Lachen, gieren en brullen in Pampus”

  1. U kunt beter naar een Statenvergadering gaan, daar is het ook lachen, gieren en brullen maar gratis en u zit in de airco.