• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Binnenkort wordt bekend wie Curaçao gaat vertegenwoordigen tijdens de grootste schoonheidswedstrijd van het Caribisch gebied, Miss Caraïbes Hibiscus. Voor het eerst is er een virtuele verkiezing geïntroduceerd. Inmiddels hebben al tien kandidaten zich aangemeld.

Tot vanavond 19.00 uur is het mogelijk om je in te schrijven voor de verkiezing via www.facebook.com/misscaraibescuracao. Morgenavond zullen de juryleden gesprekken houden met de kandidaten en wordt bepaald wie het best is voorbereid en Curaçao kan vertegenwoordigen. Op 11 november wordt bekend gemaakt wie de titel Miss Caraïbes Curaçao mag dragen tijdens de de schoonheidsverkiezing Caraïbes Hibiscus 2011.

6 reacties op “Miss Caraïbes Curaçao 2011”

 1. @ MCHC,

  Wel ontopic blijven he? 😛

 2. Namens de committee van Miss Caraibes Hibiscus Curacao, willen wij de Redactie Versgeperst bedanken voor het posten van onze informatie. Hartelijk bedankt, en wij zullen jullie graag aangeven als eerste media wie de winnaares is geworden. De top 6 is al bekend op onze page www.facebook.com/misscaraibescuracao

  Hartelijk Bedankt,
  MCC

 3. Gerrit Schotte is die dag helaas al in Phuket (Thailand) voor een conferentie over de spijsvertering van de Birmese dwergpapagaai.

 4. Zal lastig worden, want hij heeft al een trip gepland naar Verweggistan. Er is een conferentie over ‘The importance of being important’ ‘How to spend the money of delusional voters’.

 5. Gerrit, Nasser, Jacintha, Charles… Ze zijn er allemaal en natuurlijk hoffotograaf Ramsay!!

 6. Heeft Gerrit 11 november al in zijn agenda geblokkeerd?