• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “Hoe ziet ú de Isla in de Curaçaose samenleving?” Deze vraag stond centraal bij de fotowedstrijd ‘Isla in het vizier’, georganiseerd door initiatiefnemer Edgar Leito. In totaal hebben dertig mensen deelgenomen aan de wedstrijd en zijn er 68 foto’s ingezonden.

De wedstrijd bestond uit twee categorieën met elk drie prijswinnaars. De jury stond voor een lastige klus om de winnaars uit te kiezen uit alle ingezonden foto’s.

Categorie zwart/wit foto’s:
Eerste prijs – Loek Heyst
Tweede prijs – Nigolino da Costa Gomez
Derde prijs – Bea Moedt

Categorie kleurenfoto’s:
Eerste prijs – Nigolino da Costa Gomez
Tweede prijs – Fritz Wout
Derde prijs – Solange Hendrikse

Expositie
In museum N.A.A.M aan de Johan van Walbeeckplein (oude bibliotheek in Pietermaai) is een expositie van de foto’s te bezichtigen. De expositie loopt tot 18 november en is toegangkelijk van 09.00 uur tot 12.00 uur en 14.00 uur tot 17.00 uur.

2 reacties op “Isla in het vizier”

 1. “We Shall Overcome one Day”

 2. Laten we er allemaal heel trots op zijn dat we zulke mooie fotos kunnen maken van een milieuvervuilend bedrijf en een regering die dit toelaat, samen met de vorige regeringen.

  Laten we trots zijn op onze plek op de derde plaats van meest vervuilende landen per capita. Dank je wel Isla, dit is echt een honor.

  Laten we er ook trots op zijn dat de meeste Curacaonaars tussen ons te lui zijn om in aktie te komen tegen deze mistanden. Dat onze eigen familie en kinderen onder de rook moeten lijden en dat niemand het op neemt voor hun en tegen deze stink raffinaderij.
  Orgullo Di Korsou
  YWN