• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De lever is een belangrijk orgaan voor veel kritieke functies in ons lichaam. Daarom organiseren Fundashon Pro Souax, Medisch Centrum Souax en Buurtcentrum Souax dinsdag een lezing over leveraandoeningen. De lezing wordt gegeven door huisarts Octavio Oliva.

Tijdens de lezing legt dr. Oliva uitgebreid uit hoe verschillende leverziektes onze gezondheid kunnen beïnvloeden. Daarnaast worden de symptomen, oorzaken, diagnostiek en behandeling van leverziektes behandeld. Tot slot wordt uitgelegd hoe je voor je gezondheid moet zorgen wanneer je lijdt aan een leveraandoening.

Planning 2012
Na de lezing zal Fundashon Pro Souax de planning en onderwerpen voor de lezingencyclus in 2012 bekendmaken. Entree tot de lezing is gratis en een ieder is welkom. De lezing begint om 19.00 uur en eindigt om 20.30 uur en wordt gehouden in Buurtcentrum Souax.

7 reacties op “Lezing leveraandoeningen”

 1. Hehehe die Hans. Hij is gewoon een trol. Niet op reageren.

 2. Geziens Hans ontwetendheid over het onderwerp raad ik hem aan naar de lezing te gaan. Er zijn namelijk heel wat meer oorzaken van leverfalen dan overconsumptie van alcholol.

  Overigens, je verzekert geen leveraandoeningen, je verzekert de kosten die gemaakt worden voor medisch handelen.

 3. @ Hans, eerst eens verder kijken dan je neus lang is, in meerdere van jouw postings valt op dat je zeer primair reageert, wordt het nu niet eens tijd voor wat volwasenner reacties?

 4. @Hans, wel eens gehoord van Hepatitis A B of C?

 5. @Hans,

  Hartaandoeningen in jouw geval dan ook niet, want je gefrustreerde levensstijl ligt daar ten grondslag aan…

 6. beste hans wat houdt je nog hier ? alleen maar negatief ouwhoeren !

 7. Leveraandoeningen zouden niet meer verzekerd moeten zijn, daar alcoholmisbruik er aan ten grondslag ligt.