• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De vierde editie van de Bruna Curaçao Kinderboekenweek start maandag en heeft dit jaar als thema ‘Superhelden!’. De kinderboekenweek wordt een eerbetoon aan alle kinderboekfiguren die dapper durven te zijn. Bruna opent morgen de kinderboekenweek feestelijk met een kinderboekenbal.

In veel kinderboeken staat de hoofdpersoon op een bepaald moment voor een keuze: grijp ik in of blijf ik aan de zijlijn staan? De keuze om iets te doen, zorgt ervoor dat helden worden geboren.

Diverse activiteiten
Tijdens het bal zijn er naast lokale kinderboekenauteurs ook internationale auteurs die kinderboeken schrijven aanwezig. Meer dan twintig auteurs en artiesten organiseren voor morgen activiteiten rond het thema van de kinderboekenweek.

CliniClowns
Dit jaar gaat de speciale aandacht uit naar Stichting CliniClowns Curaçao. In de winkel van Bruna is een speciale mand geplaatst waarin klanten een cadeautje kunnen doneren aan de kinderen van de stichting. Tijdens het kinderboekenbal worden de cadeautjes aan de CliniClowns overhandigd.

Kinderboekenbal
Het kinderboekenbal opent morgen de deuren voor superhelden om 11.00 uur met een daverend optreden van kinderen van de brassband Small Jam, de toegang is gratis. De kinderboekenweek loopt van 7 november en eindigt 16 november.

3 reacties op “Superhelden uit de boeken”

  1. Toch lijkt het fotootje bij het artikel wel op hem……SuperSchotte…..

  2. en hoe goe geiten gij dan ?

  3. Velen die zich in Curacao als held presenteren blijken vervolgens verre dan dat te zijn. Gerrit Schotte mag wat dit betreft als sprekend voorbeeld dienen.