• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een reuzenrad, spookhuis, botsautootjes en andere spannende attracties die een kermis compleet maken. Na dertien jaar is er weer kermis op het eiland. De kermis werd gisteravond op feestelijk wijze geopend en vanaf 16.00 uur vandaag kan iedereen zich vermaken op het kermisterrein op Coney Island.

Op de kermis staat voor een ieder wat wils: kinderen kunnen zich vermaken met maar liefst tien spelletjes en voor volwassenen zijn er vijf attracties. De attracties zijn speciaal uit de Olympic Park kermis van Venezuela gehaald. Het terrein is de komende zes weken iedere dag geopend van 16.00 tot 23.00 uur. Entree is voor kinderen tot twaalf jaar vier gulden en voor volwassenen zeven gulden. Voor de attracties moet apart betaald worden.

4 reacties op “Kermis op Curaçao”

 1. @Nederlander,

  Idd die Hans is een btje doorgedraaid….

 2. @ kasuari, De pot verwijt de
  ketel..

 3. @ Hans,

  Ik zie dat jij ook al geweest ben… (1e foto) 🙂

  Hans en al je voorgaande namen, waarom ga jij niet echt je stem laten horen met een gezicht alles erbij. Want je bent echt vervelend en een beetje kinderachtig bezig…

  Vertel me eens waarom jij vindt dat je beter bent dan Schotte? Schotte is ook vervelend, maar jij spant tot nu toe nog wel de kroon hoor….

 4. Komt dat zien! Komt dat zien!
  In het bijzonder het spookhuis, waarin u beurtelings wordt lastig gevalllen door Gerrit Schotte en Stella van Rijn en vervolgens wordt benaderd door zijn huisfotograaf, maar pas op! Uit zijn camera komt een waterstraal.