• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De gebroeders Navarro en Dope Keyz van Area 51 zijn terug. Het muzikale tweetal heeft hun beide stijlen gecombineerd in urban, dance, reggae en R ‘n B om de perfecte formule te creëren voor hun nieuwe album ‘E Fórmula Perfekto 2’.

Area 51 heeft op dit album beide broers hun eigen stijl laten uitwerken waardoor beide met een geheel eigen productie voor de dag kwamen. Navarro staat bekend om het combineren van urban met verschillende ritmes zoals dirty house, dance en rub-a-dub. Op het nieuwe album is Navarro helemaal losgegaan en heeft zijn deel goed ingevuld samen met artiesten als Enmeris, Chris Stick en Basic One. Hij heeft zijn horizon ook verbreed door een samenwerking met de groep Kuenta i Tambú.

Dope
Dope Keyz werkte voor het album samen met muzikaal talent Gilmar Freitas. Dit resulteerde in romantisch, eigentijds R ‘n B en reggae met zelfs een vleugje funk. Ook bekende zangers Hunneley, Z-Qo en Randy Leroy hebben een bijdrage geleverd aan het albumdeel. Dope Keyz heeft zich voor de nummers laten inspireren door persoonlijke ervaringen waardoor de zanger veel van zichzelf blootgeeft en een grote verandering in zijn leven te horen is via de muziek.

Nieuwe single van E Fórmula Perfekto in samenwerking met Basic One

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Gs4lY1u19pk

4 reacties op “Perfectie bij Area 51”

 1. Lekker nummer om op los te gaan! Doet me denken aan een kinderliedje “mijn lekkere papa” lol.

 2. Meneer van Westenbroek,
  Het grootste deel van de integranten van de band zijn hoogopgeleid onder andere de hoofd zangers. Ik vind het enorm jammer dat anno 2011 nog mensen rondlopen, op Curacao die anderen verooordelen op basis van wat zij comfortabel of leuk vinden om aan te doen.
  Als zij zich goed voelen met het maken van dit soort muziek en blij zijn met hun eigen levensstijl, dan is het 100% procent onterecht dat u zulke uitspraken doet.
  Weet u waarvan het eiland is afgegleden ?, Namelijk van de kortzichtige mentaliteit wat er heerst op het eiland, alles wat “anders” is is “fout”.
  Ik respecteer uw standpunt maar kijk ALSTUBLIEFT verder dan uw neus lang is.

 3. hahahaha.. Hansieee.. Niet alles van deze band is dit soort muziek. Ze maken van alle soorten muziek, bubbling, reggae, R and B (Rhythm and Blues), rap en noem maar op. Maar dit is dance muziek, bedoeld voor in de discotheken lekker los te gaan. Kom eens naar Wet and Wild of Bermuda dan zie je hoe de stagiaires en/of vakantiegangers naar ‘beneden zakken’, dus niet alleen aso types behangen met goud en bla bla.. hahah..

  Uw gedachtegang hadden de mensen ook in de jaren ’50 toen Elvis opkwam, was toen ook een schande, jaren 60 toen hippie muziek de kop op stak en later in de 70’s disco populair werd! Kortom elk tijdperk heeft zo zijn muziek waar men negatief tegenover zal kijken. Hansiee zoek een lekkere mama dan piept u denk ik wel anders.. :p

 4. Afschuwelijke muziek voor de intellectueel minder bedeelden. Van die aso types behangen met goud, rijkelijk voorzien van tattoos, de pet scheef op het hoofd, een oversized broek aan waar desondanks het ondergoed boven uitkomt en vunzige armgebaren makend.

  Dat dit soort bands populair is, is tekenend voor hoever het eiland is afgegleden.