• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Grote familiedrama’s tekenen het weekend in de theaters. De voorstelling Sanger di mi Sanger su Sanger is te zien bij La Tentashon terwijl ondertussen de talkshow Bululu den Talkshow, Wiels vs. Kenepa voor ophef zorgt bij Luna Blou.

Deze spannende talkshow zal zeker voor ophef zorgen. Bululu den Talkshow, Wiels versus Kenepa is het hele weekend te zien bij Luna Blou: vrijdag en zaterdag om 21.00 uur en zondag om 20.00 uur. Een kaartje kost 27,50 gulden.

Sanger di mi sanger su sanger
Een familiedrama met heftige gevolgen. De cast van La Tentashon speelt samen met theatergroep Pispein een spannende show over bloedverwanten en familiedrama’s. Het stuk is geschreven door Suhainy Serberie en Gibi Bacilio onder leiding van Albert Schoobaar. De voorstelling is zaterdag om 20.00 uur en zondag om 19.00 uur te zien bij La Tentashon. Een kaartje kost 15 gulden.

2 reacties op “Ophef bij Luna Blou”

 1. Ik vind Luna Blou een prachtig theatertje voor het kleinere publiek er heb er met plezier menige voorstelling bekeken. Maar het kan natuulijk niet zo zijn dat we nog steeds geen vervanging hebben voor Sentro pro Arte. En dat nieuwe theater moet natuurlijk komen in Otrobanda (in de omgeving van het Riffort is zeker plaats) of Punda. De huidige lokatie van de ruine die Sentro pro Arte nu is, tussen de gebouwen van slapende APNA ambtenaren en op geld beluste KPMG potloodlikkers, is natuurlijk totaal ongeschikt. Een theater moet 1 zijn met de omgeving en aanvullend vermaak bieden (restaurants, bars) dat je wel in Otrobanda vind en niet in de huidige omgeving waar alleen om exact 5 uur even opwinding is als een leger ambtenaren wakker wordt en naar huis gaat.
  Luna Blou is een perfecte niche aanvulling op dit nieuwe theater.

 2. Beste redactie,
  Kunnen jullie misschien bij de aankondigingen van de toneelstukken ook erbij schrijven in welke taal de toneelstukken worden opgevoerd?
  Met vriendelijke groet,

  Ayten Disbudak