• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na bezoeken aan onze buureilanden Aruba en Bonaire, kwam Koningin Beatrix vanmorgen aan op Curaçao. Na de welkomstceremonie op Hato, staat de koningin een drukke dag te wachten met een muzikale afsluiting op het Brionplein.

De koningin zal eerst naar Fort Amsterdam gaan voor een gesprek met gouverneur Frits Goedgedrag waarna ze samen met premier Gerrit Schotte kennis gaat maken met alle leden van de Raad van Ministers en de Staten. Hierna vervolgt de Koningin haar bezoek met een bezoek aan de Prinses Margrietschool en het Academy Hotel.

Brionplein
Vanavond staat Beatrix een avondje Curaçaos feesten te wachten. Vanaf 19.00 uur zal het muzikaal losbarsten op het Brionplein. Lokale artiesten Ephrem J, Maruja Boogaard, Tamara Navillac en Junior Tecla zullen er voor zowel de koningin als het volk een groot feest van maken.

Woensdag
Morgen, op de laatste dag van haar bezoek aan Curaçao, staat een bezoek aan Seru Fortuna en Banda Bou op het programma. In Barber zal de koningin kennismaken met organisaties en inwoners van het dorp. In Fort Amsterdam volgt later de onthulling van een herinneringsplaquette waarna het bezoek wordt afgesloten met een receptie bij de gouverneur.

 

 

Foto’s door Bea Moedt

7 reacties op “Beatrix aangekomen op Curaçao”

 1. Beatrix is aangekomen, maar Asjes ook – zeker zo’n 50 kilo.

 2. Wie is de PS om namens het volk te spreken??? De uitslag van het referendum was duidelijk dus kop dichthouden en je diep gaan schamen vanwege het gedrag tegenover onze koningin.

 3. Scahndalig zoals curacao werd vertegenwoordigd door de PS. de Koninging komt op bezoek en zij weigeren te komen of bieden een onafhankelijkheidsverklaring aan ( ook tegen UN regels) wie zijn zij om voor mij te beslissen ik heb in het referendum niet voor onafhankelijkheid gekozen.

  en dan nog die schandalige door PS ingehuurde demonstranten.

  toen eerst respect voor een ander voordat je om iets vraagt.

  en die rijkswet voor personen wat is daar mis mee? een nederlander mag hier ook niet zomaar komen, ja vakantie daarna visa en nu gaat dit ook voor naar NL gelden. dat komt als je een apart land word, raar he.

  maar ja de partijen hier en de staten zijn net een kleuterklas schreeuwen het hardst om de MEDIA aandacht

 4. Het is lachen met PS door een petitie aan te bieden namens het Curacaose volk voor onafhankelijkheid. Als PS nu 11 zetels had gewonnen in de verkiezingen kan ik het me nog voorstellen om namens het volk te praten.

 5. Had Schotte niet Bea Moed kunnen inhuren voor al die fotos dan een persoon uit nederland?

 6. En het hele artikel word mooi gesiert door onze eigen Bea Moedt, een mooie serie foto’s. Niet alleen deze 2 op versgeperst maar meerdere.

 7. De koningin gaat kennis maken met de leden van de regering. Dan kan ze beter handen gaan schudden in Bon Futuro, daar zitten minder grote criminelen.