• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Jacinta Constancia van Milieu en Natuur heeft dertien scholen bezocht die zaterdag deelnamen aan het Festival di Lamunchi dat door de Girobank werd georganiseerd. De minister heeft de scholen een limoenboom geschonken als blijk van waardering voor hun deelname.

In totaal hebben zestien scholen meegedaan aan het festival maar wegens tijdgebrek kon de minister drie scholen niet bezoeken. In de loop van deze week zal zij hen alsnog een bezoek brengen. Constancia gaf aan dat het Festival di Lamunchi een mooi gebaar is naar onze scholen en in het bijzonder naar onze kinderen. “De Girobank helpt de bevolking bij te brengen hoe belangrijk lokale productie is.”

6 reacties op “Constancia schenkt limoenbomen”

 1. Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat deze dame moet beslissen over een nieuw ziekenhuis terwijl ze door de rechter veroordeeld is voor meineed, haar HBO diploma heeft vervalst (in werkelijkheid heeft ze nog geen 3 danslessen gehad) en (zie rapport AVD:) haar hele familie aan overheidsbaantjes geholpen heeft.
  Deze dame moet zich schamen, maar nog meer de regering die het gedoogt en nog veel het Curacaose volk dat op haar of haar partij gestemd heeft.

 2. Deze Minister is zoooo DOM! Een minister die limoenbomen uitdeelt. Alleen hier houden Ministers zicht bezig met zulke onzin. Het enige wat dit kabinet kan, ministertje spelen, graaien en foto’s maken. Maar ja, mijn landgenoten zijn ook net zo dom!

 3. Ook die plantjes van 15 Naffels is weggegooid geld, want die zullen over een maand niet meer bestaan. Ook dat gaat haar ikukeleku te boven………

 4. Constantia en Girobank vormen een mooie combinatie. Constantia heeft al een strafblad, en Girobank werd huisbankier van de overheid en laat ineens haar geldtransport verzorgen door het securitybedrijf van de minister van Financieen. Benieuw wat de directie van Girobank aan deze deal verdiend heeft.

 5. Constancie please bai wak bo parke national Playa kanoa…. no lubida bo gasmasker ku blindoek……

  Plant een boom ….waar is die boom met geld anto ?

 6. Minister Constancia, moet u zich niet gaan bezig houden met het hanteren van de milieu regels door de isla?. Zijn er niet wat brieven die er verstuurt moeten worden?.

  Oh wacht, dat is ver boven uw IQ. Lamunchi en bomen planten, dat is taal dat past bij een kalf. OOk nog is samen met de poppenkast van de milieuraad die geen enne moer doet het hele jaar en alleen in oktober wat plantjes neer zet bij wat scholen. Laat dat over aan ouder organizaties, milieubedrijven, stichtingen en dergelijke.

  Constancia is maar een marionete van Isla. En daarom is haar politieke carriere over zo gauw deze regering er uit is. Ga maar wat plantjes planten in Benghazi, daar hebben ze bomen nodig. Hier hebben we een minister nodig die zich met de grote milieuproblemen bemoeid. Isla sluiten, riolering aanleg, vervuiling van onze straten, bomen kaap, overbevissing, bomen beschermen, enz.
  YWN