• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Miss Kòrsou 2011 Evalina van Putten is gisteren met open armen ontvangen door premier Gerrit Schotte nadat zij aankwam op de luchthaven van Curaçao Hato. De miss is teruggekeerd uit Bolivia waar zij gekroond is tot Miss Hispanoamericana 2011.

Toen Schotte te horen kreeg dat de miss zondagmiddag zou terugkeren naar Curaçao, bedacht hij zich geen tweede keer en snelde samen met de directeur van CTB, Ghatim Kabbara, richting Hato om de schoonheidskoningin te ontvangen.

Grote troef
De premier en directeur dronken samen met Van Putten een drankje in de VIP ruimte van luchthaven. De premier nodigde haar tevens uit om morgen op de eretribune plaats te nemen op het Brionplein tijdens het bezoek van Koningin Beatrix. Schotte gaf aan dat mensen zoals Evalina van Putten een erkenning en een speciale behandeling moeten krijgen voor grootste dingen die zijn bereiken in het buitenland, met name in Zuid-Amerika. “Nu heb ik een grote troef om de regio te wijzen op het potentieel van Curaçao”, zei de premier.

Foto’s: Ramsay Soemanta

19 reacties op “Schotte omarmt Miss Hispanoamericana”

 1. Schotte schijnt haar naam verkeerd gelezen te hebben: van Puta in plaats van van Putten.

 2. @maurice Voro, Curacao promoot zich toch als gay destination.. wat ze zei tijdens de miss universe zal de gaytourist wel goed in de oren klinken

 3. Ja wat wil je: Italie heeft Berlusconi en Curacao heeft Berluskotty.

 4. Jammer dat er geen foto is van het omarmen van Schotte met onze Miss! Schotte kan beter gaan werken bij CTB en daar in de marketing gaan werken. Dat zal hem zeer goed afgaan!

 5. Schotte heeft toch dringende zaken te regelen, nu weten we ook welke zaken dit zijn. Geen wonder dat hij geen tijd heeft voor een fatsoenlijk antwoord aan minister Donner. Wat een schoon voorbeeld van minachting van deze aimabele minister

  Geeft maar weer eens aan welke moraal deze man heeft, het was al enigszins bekend maar nu is het helemaal duidelijk. Hij loopt de hele dag zijn K..jo achterna. Kennelijk is het beetje verstand dat hij (mogelijk) heeft afgezakt naar zijn edele delen.

 6. @que vadis:
  maar Stella blijft wel hopen…..

 7. De intelligentie van onze premier kent geen grenzen, benedenwaarts wel te verstaan. Deze dame, die Curacao belachelijk heeft gemaakt in Brazilie door Engels te spreken en daarbij werkelijk alle grammatica regels te overtreden, moet een economische troef worden voor Curacao? How low can you go.
  Tip voor het CTB om de volgende miss die wij naar het buitenland sturen wat hersencellen in te spuiten in plaats van siliconen.

 8. @Obi LOL!
  Als je Gerrit tegen komt vraag dan hoe diep hij in de put zat.

 9. Schotte beschouwt deze mevrouw als “Grote Troef” voor onderhandelingen met Zuid Amerika. Over “potentieel” van Curacao gesproken. Gefeliciteerd Curacao met de economische inzichten van uw minister president. Ze heeft in ieder geval twee ” steunpilaren” . Zou Hakim dit bedoelen ?

 10. Ha, mooie dames omarmen… cool! Wat allemaal wel niet kan in die positie.
  enne,… ze is dus een soort Macamba….?

 11. Leuk voor Evalina. Hopelijk heeft ze wel genoeg brains en vooral klasse om verder niets met Gekker Gerrit te maken willen hebben 🙂

 12. De lange dame met Shorty.

  @Bram: Stella is te oud, kon z’n moeder zijn.

 13. Wat zou mw van der Dijs hiervan vinden?

 14. Niet geremd door het feit dat deze miss Curacao belachelijk heeft gemaakt in Brazilie doordat ze alleen Papiamentu sprak meent Schotte weer eens in de cameras te moeten staan. Dit keer had het te maken met zijn grote hobby: vrouwen. Een premier die getrouwd is maar met iedereen het bed induikt is alleen op Curacao mogelijk. Vraag me af of Stella al aan de beurt is geweest.

 15. Hoezo publiciteitsgeil !!! Klein duimpje op stap.

 16. Schotte heeft wat met missen. Doet me denken dat die film: It’s good to be the King(History of the world part I). haha

 17. ……….en daar blijft het niet bij.

 18. Een mooie mix, een dominicaanse moeder en sabaanse vader.
  Pabien.

 19. Waarom verbaasd mij dat niet?