• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Farmaceutisch bedrijf Astra Zeneca heeft in samenwerking met het Prinses Wilhelmina Fonds een agenda voor 2012 uitgebracht met afbeeldingen van kunstwerken. Het is de tweede keer dat Astra Zeneca een agenda uitbrengt. De agenda voor komend jaar  richt de aandacht op borstkanker.

In totaal hebben vijftien landen deelgenomen om dit project te verwezenlijken, waaronder Aruba, Bahamas, Barbados, Bermuda, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Haiti, Honduras, Jamaica, Curaçao, Panama, Sint Maarten en Trinidad & Tobago.

Drie talen
Het project om bewustwording over borstkanker te vergroten is door het farmaceutische bedrijf gefinancieerd. De agenda wordt in het Engels, Spaans en Frans uitgebracht en zal in alle deelnemende landen worden verkocht.

Speransa
De agenda staat vol met afbeeldingen van mooie kunstwerken. Een groep cliënten van het recreactie- en therapiecentrum PWF, genaamd Flornan di Djarason, heeft ook een kunstwerk gemaakt van mozaïek genaamd Speransa (hoop) en is terug te zien in de agenda.

Opbrengst
De agenda voor het jaar 2012 is te koop bij het kantoor van het PWF aan de Scharlooweg en kost 120 gulden. De opbrengst wordt gedoneerd aan Fundashon Sinta Ros (Pink Ribbon) en het PWF en zal worden gebruikt om men bewuster te maken over de gevaren van borstkanker.

1 reactie op “Agenda 2012 maakt bewust”

  1. Ik vind de agenda schitterend, maar voor mij helaas veel te duur.
    Hopelijk wordt jullie agenda flink verkocht: alles voor het goede doel RESPECT!!!
    bedankt en liefs van Sandra Oudshoorn uit Arnhem