• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het leven begint pas bij zestig en dat weten de vijf vrouwen in Afterparty als geen ander. De voorstelling is dit weekend te zien bij Luna Blou. Ook Vreemd Beest laat zich weer van zijn sterkste kant zien de komende dagen.

De Nederlandse toneelgroep Vreemd Beest speelt de succesvolle voorstelling Het Testament van de Hond. In het kader van een culturele uitwisseling met Curaçao zal Vreemd Beest deze Braziliaanse komedie op de planken brengen. Het verhaal gaat over een bakkersvrouw die haar stervende hond door de pastoor wil laten zegenen. Maar de pastoor is bang voor het oordeel van de bisschop. Iedereen bemoeit zich ermee en er ontstaat een intrige waar ze in soapland nog wat van kunnen leren. De komedie werd geschreven in 1959 en is verrassend actueel. De voorstelling is vanavond en morgen om 20.00 uur te zien. Entree is 25 gulden

Afterparty
Het leven begint bij zestig! Vijf vrouwen van boven de zestig wonen samen in een huis en genieten volop van het leven. Een humoristische show met Mila Palm, Rina Penso , Anne-marie Braafheid Greta Trapenberg, Jenny Fraai. Eric van Ommeren, Uthsel Victoria en Gerald Raphaela. Afterparty is zaterdag om 20.00 uur en zondag om 15.00 uur te zien bij Luna Blou. Entree is 27,50 gulden. Volgende week vrijdag (21.00 uur), zaterdag (21.00 uur) en zondag (20.00 uur) begint Rudolf Crispulo met de nieuwe voorstelling Bululu den Talkshow: Wiels vs. Kenepa. Entree voor de talkshow is 27,50 gulden.

www.versgeperst.com