• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting Acute Noodhulp Armoede (SANA) riep eerder deze week iedereen op geld te doneren voor de levensreddende operatie van baby Lukes. Lukes werd drie weken geleden geboren met een hartafwijking. Gisteren bleek helaas dat Lukes niet meer te redden is.

De hartafwijking van Lukes is zo ernstig dat hij ook met een operatie niet meer te redden is: zowel in het Sehos als in Colombia of Nederland niet. SANA is iedereen die Lukes een warm hart toegedragen heeft en geld doneerde erg dankbaar. De gulle gevers kunnen hun geld terug vorderen bij SANA, maar kunnen ook alsnog hun bijdrage schenken of de ziekenhuiskosten van 10.000 gulden te dekken. Voor vragen, donaties of terugvorderingen, kan iedereen contact opnemen met sana@cura.net.

3 reacties op “Actie Baby Lukes stopgezet”

  1. Het is erg triest dat Lukes niet meer te helpen is. Zowel voor de ouders, eventuele broertjes en zusjes en voor Lukes zelf uiteraard. Ik denk dat het goed is als het geld gebruikt gaat worden om de ziekenhuis rekening te betalen. Dan hoeft niemand zijn donatie terug te vragen. Dat zo namelijk ook erg triest zijn, als er mensen hun geld terug willen. Heel veel sterkte voor de familie in deze hele moeilijke tijd.

  2. Ik hoop dat dit soort stichtingen door een onafhankelijk accountant gecontroleerd worden, want ik heb mijn lesje op dit eiland wel geleerd en vertrouw niemand meer.

  3. Wens de familie veel sterkte!