• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Modeliefhebbers kunnen zaterdagavond genieten van de internationale modeshow Couture Line, georganiseerd door Beauty Organization (CBO) en IM Model. Bekende ontwerpers uit de Dominicaanse Republiek, Venezuela en Curaçao zullen hun ontwerpen tonen in het World Trade Centre.

De Couture Line is niet alleen een modeshow, maar biedt jongeren die affiniteit hebben met mode ook de kans kennis te maken met de modewereld op internationaal niveau. Zij kunnen deze avond aan hun portfolio werken samen met fotograaf Joel Dart Ron uit Frankrijk, die speciaal voor Couture Line naar het eiland vliegt.

Ontwerpers
De ontwerpers die meedoen aan de Couture Line zijn: Jorge Diep en Eddy Rambaldi uit de Dominicaanse Republiek, Lixido Solarte en Samuel Panteleon uit Venezuela en de lokale ontwerper Junius Isenia. In totaal lopen er 40 kinderen en 60 modellen mee.

Star Award
Tijdens de avond zal de ‘Star Award’ worden uitgereikt aan modellen die Curaçao op de kaart hebben gezet, zoals Evalina van Putten, Stephany Francisca, Tessa Thijm, Blanca Colmenares en Erica Orozco. Ook zal de band Gedion Chandler optreden en is er een DJ aanwezig om het publiek te vermaken.

Kaarten
Kaartjes voor de show variëren van 45 tot 100 gulden voor een VIP kaartje, afhankelijk van de rang. Iedereen die een VIP-kaartje koopt, ontvangt ook een toegangskaart voor de Meet & Greet met de ontwerpers.

www.versgeperst.com