• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte vergezelde gisteren de International School tijdens de viering van de United Nations Day. Het thema was dit jaar Human Rights waar de school met verschillende activiteiten invulling aan gaf.

Tijdens de viering werd er gezongen door leerlingen en stilgestaan bij de verschillende culturen en landen die de wereld rijk is. Tegen de avond werd er een wereldmaaltijd geserveerd op het plein van de International School. Het diner bestond uit lekkernijen uit meer dan twaalf verschillende landen zoals Venezuela, Libanon, China, India en natuurlijk Curaçao.

8 reacties op “De premier viert mee”

 1. Ramsay heeft weer zijn werk gedaan grappige foto’s als je de hele serie weergeeft, en Stella was even op vakantie met Insel op kosten van de overheid waarschijnlijk lijkt mij zo.

 2. Zie ik Berlosconi ook niet regelmatig zo op de foto? De fotograaf heeft goed begrepen dat Hugo deze aanhankelijkheid wel leuk zal vinden…

 3. Ik zou mijn kinderen niet zo alleen laten met die rokkenjager…

 4. Als gekke Gerrit bij een kleuterschool staat is hij al in gezelschap van beter opgeleiden.

 5. Is Schotte de 80/20 regeling even vergeten?

 6. Schotte staat wat ongemakkelijk op de foto, naar verluid omdat Stella van Rijn in zijn kont zit.

 7. Hij staat nu te praten met nu al beter opgeleidenen…

 8. Ja, als er wat te vieren is staat Schotte vooraan, was hij ook maar zo voortvarend met aftreden in verband met zijn corruptie en integriteitsschendingen.