• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Carnavalsfeestje Rooi SantuCURAÇAO – Muziek, dansende kinderen in kostuums en lekkere hapjes en drankjes. Het zijn de ingrediënten van een geslaagd kindercarnavalsfeestje. Naschoolse Opvang Rooi Santu kon zo’n feestje vieren, dankzij de kerstwensactie van restaurant Tinto.

Elk jaar tijdens Kerst verzint restaurant Tinto een actie om geld te geven aan een goed doel. Afgelopen jaar konden bezoekers van het restaurant hun wensen voor een goed doel in een kerstboom hangen. De fooi van een dag leverde, na verdubbeling door de eigenaresse van Tinto, een bedrag van 745 gulden op.

300 wensen
Manager Susan van Haperen vertelt dat er bijna 300 wensen zijn gedaan, veel meer dan Tinto had verwacht. Twee wensen zijn gekozen om vervuld te worden. Een daarvan is het Carnavalsfeestje voor Naschoolse Opvang Rooi Santu. “Ik heb zelf ooit in een kinderopvang gewerkt, dus deze wens sprak mij heel erg aan”, licht Van Haperen toe.

Tante Susan
Van Haperen is samen met barman Odin Tujeehut naar het feestje gekomen. Jacqueline Martinez, coördinatrice van de opvang, stelt ‘tante Susan’ aan de kinderen voor. Ze legt uit dat de Opvang een geldprijs heeft gekregen van tante Susan, waardoor de opvang dit feestje kon organiseren.

Groot succes
Van het geld van Tinto is de opvang versierd en een kindertumba CD gekocht. Ook kregen de kinderen lekkere hapjes, een pakje juice, een ijslollie en een valentijnsballon. Martinez vindt het feestje een groot succes. “Normaal gesproken kunnen we ons geen juice, empanas en mooie ballonnen permiteren. De kinderen hebben genoten,” aldus een tevreden coördinatrice.


www.versgeperst.com