• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Lachen is gezond en daarom organiseert Stichting CliniClowns zaterdag de ‘Dag van de Lach’. Je kunt een avond lang genieten van de in Suriname geboren Nederlandse caberatier Roué Verveer. Hij zal Villa Maria op z’n kop zetten met zijn show, waarvan alle opbrengsten naar de Stichting CliniClowns gaan.

Lachen is niet alleen voor zieke of gehandicapte kinderen, maar voor iedereen belangrijk en gezond. De ‘Dag van de Lach’ heeft als doel de Curaçaose gemeenschap op een vrolijke manier kennis te laten maken met Stichting CliniClowns Curaçao en de bezoekers een avond flink te laten lachen.

‘In zeer goede staat’
Roué Verveer trad in 2010 en 2011 op samen met Murth Mossel, Jandino Asporaat en Howard Komproe onder de naam Caribbean Combo. Dit jaar is hij speciaal voor Stichting CliniClowns op Curaçao met zijn One-Man Show ‘In zeer goede staat’. Met deze show laat de caberatier zien hoe scherp hij naar de maatschappij kijkt en hij weet daar de meest komische conclusies van te maken.

Stichting CliniClowns Curaçao
De stichting biedt plezier aan kinderen die het moeilijk hebben door een ziekte of handicap. CliniClowns maakt contact met de gezonde kant van elk kind door spelletjes, fantasie en gevoel van controle en sociale interactie te stimuleren. Het uiteindelijk streven is een bijdrage te leveren aan het doorbreken van isolement, tegengaan van verveling en het stimuleren van de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Kaarten
Kaarten voor de show kosten 40 gulden en te verkrijgen bij Mensings Caminada en Albert Heijn. De deuren openen om 19.30 uur en de show zal om 20.00 uur van start gaan.

www.versgeperst.com