• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Haal je iPhone maar uit je broekzak, want vanaf nu kun je als bezoeker van het eiland met je iPhone of iPad gebruikmaken van de ‘Curaçao to go’ applicatie. Dit is een gratis travelapplicatie die reizigers een bron aan informatie biedt. Met meer dan 600 items ben je je eigen gids op Curaçao.

Restaurants, activiteiten, hotels, weersverwachting, stranden, duikspots, autoverhuur en winkels, je kunt het zo gek niet bedenken of de applicatie geeft je op een snelle en gemakkelijke manier informatie over de hotspots op het eiland. De meeste informatie is offline beschikbaar.

Things to do
Door het slepen van de  ‘informatiepagina’ naar de ‘things to do’ lijst kun je alle interessante items op het eiland selecteren voor vertrek naar Curaçao. Tijdens je verblijf op Curaçao wordt je op de hoogte gebracht van de meest recente activiteiten in de categorie die je hebt aangeklikt.

Up-to-date
De evenementenkalender, feestkalender en een overzicht van de happy hours houden je op de hoogte van alles wat er op het eiland gebeurd. Korte berichten, ook wel ‘Feeds’ genoemd, worden naar je applicatie gestuurd en geven informatie over de laatste feestjes en aanbiedingen. ‘Emergency contacts’ geven aan wie je kunt bellen in geval van nood en een offline kaart die altijd ter beschikking is.


1 reactie op “Je eigen gids met ‘Curaçao to go’”

  1. Leuke app met veel info. Mist helaas de iOS look en feel. Is overigens iPad en iPhone en ook prima te gebruiken op de iPod.