• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting Biba Mihó heeft een flink bedrag binnengehaald voor de bouw van bejaardentehuis Nos Welita. De Isla heeft een donatie gedaan van 350.000 gulden. “Niet alleen dit bedrag maar ook het vertrouwen in ons project heeft een positieve impuls gekregen”, vertelt initiatiefneemster Sandra Hay.

Intussen wordt er flink doorgebouwd en is er een begin gemaakt met het opmetselen. Hay verwacht dat de bouw de aankomende weken versneld zal worden.

Sponserloop
Naast de donatie van Isla hebben bijna 1000 kinderen net voor de vakantie meegedaan aan een sponsorloop. “De sponserloop was een succes en het was leuk om te zien hoe enthousiast alle kinderen waren”, vertelt Hay. “De kinderen krijgen nog anderhalve week om het bij elkaar gelopen bedrag op te halen en daarna zullen we bekend maken hoeveel er is opgehaald.”

Gratis inrichting
Tot slot is er ook een gesprek geweest met Cure-aid, een stichting uit Nederland die gratis voor tweedehands inrichting kan zorgen. “Zij kijken voor ons naar een grote uitkijkpost, ziekenhuisbedden, rolstoelen en zelfs een roestvrije keuken. Ik wil iedereen dan ook nogmaals bedanken die zich inzet voor dit project. Een ieder is welkom om langs te rijden om te kijken hoe hard er wordt doorgewerkt”, alsdus Sandra Hay.

2 reacties op “Isla doet donatie aan Nos Welita”

 1. Mevrouw Hay, klinkt Slepping with the devil als musiek in uw oren?.

  Pet af voor mevrouw Hay en alles wat ze doet voor de ouderen op dit eiland. Een prima innitiatief.

  Isla, jullie zijn gewoon jullie geweten aan het wassen, dit is niets meer dan een PR stunt na alle negatieve publiciteit van de laatse maanden.

  Beste Curacaonaar, laat je niet sand strooien in de ogen, dit is typisch van grote bedrijven die zich schuldig maken aan milieuovertredingen, even positief in het nieuws staan zodat men alle kwaad moet vergeten/vergeven.

  Nu help je een aantal bejarden, niets mis mee, maar waarom stoppen jullie je geld niet in het opwarderen van de raffinaderij en gaan jullie is opereren volgens de internationalenormen?.

 2. Vreselijk hey, wat een slechte dingen di emakambas als Hay voor ons eiland doen 😉